×

LOCATIONS

1Head Office & Central Warehoues

Tirana - Durrës Highway, 8-th km, Tirana, Albania Tel: +355 4 240 6633
Fax: +355 4 240 6634

2Shop Tirana

Myslym Shyri Str, Tower III, Tirana Tel: +355 4 223 2721
Fax: +355 4 223 2722

3Vlora

28 Nëntori District, Deneko Tower, Vlora, Albania Tel: +355 33 40 2307
Fax: +355 33 40 2307

4Kosova

Pristina-Mitrovica Highway, 3-rd km, Shkabaj,
Pristina, Kosova ‎+381 387 53056

5Shop 2 Tirana
         Air Conditioning

Zhan D'Ark Blv, near the Ministry of Foreign Affairs, Tirana, Albania Tel: +355 4 237 1961
Fax: +355 4 237 1961

TEMPLE SHOWROOM HOURS

Monday - Friday
8:00AM - 6:00PM
Saturday
8:00AM - 5:00PM

THARËSE DUARSH E BARDHË SUPER DRY A.

Higjiena

 • Rryma maksimale e thithur: 8,7 A

 • Temperatura e operimit: 40 o

 • Frekuenca: 50/60 Hz

 • Fuqia e motorit : 750 W

 • Tensioni: 220-240 V

 • Pesha: 11 Kg

 • Fuqia 1: 1650 W

 • Fuqia 2: 2050 W

 • I përbërë prej materiali ABS vetë-shuarës, ngjyrë e bardhë.

 • I pajisur me motor EC pa karboçina me mbrojtje ndaj mbingarkesave termike.

 • Elementi ngrohës ON/OFF: në rast të temperaturave të larta të ambientit, mund të operohet një çelës në anën e majtë për të ç'aktivizuar elementin ngrohës dhe ruajtur energjinë.

 • I pajisur me filtër ajri.

 • Mbrojtje ndaj vandalismit: pajisja fiket automatikisht duke u pasuar nga 25 sekonda ndërprerje operimi.

 • Tharja ndalon menjëherë pasi hiqen duart nga pajisja.

 • Mbrojtje ndaj mbinxehjeve, mbingarkesave dhe qarkut të shkurtër.

 • Serbator i grumbullimit të kullesave.

DIMENSIONET

Shpjegime

 • Madhësia A: 270 mm

 • Madhësia B: 685 mm

 • Madhësia C: 218 mm

 • Madhësia D: 300 mm

 • Madhësia E: 623 mm

PRODUKTE TË NGJASHME

HIGJIENA

THARËSE DUARSH PREMIUM DRY A.

HIGJIENA

THARËSE DUARSH OPTIMAL DRY R A.

HIGJIENA

THARËSE DUARSH OPTIMAL DRY A.

HIGJIENA

THARËSE DUARSH GRI SUPER DRY A
TOP