×

LOCATIONS

1Head Office & Central Warehoues

Tirana - Durrës Highway, 8-th km, Tirana, Albania Tel: +355 4 240 6633
Fax: +355 4 240 6634

2Shop Tirana

Myslym Shyri Str, Tower III, Tirana Tel: +355 4 223 2721
Fax: +355 4 223 2722

3Vlora

28 Nëntori District, Deneko Tower, Vlora, Albania Tel: +355 33 40 2307
Fax: +355 33 40 2307

4Kosova

Pristina-Mitrovica Highway, 3-rd km, Shkabaj,
Pristina, Kosova ‎+381 387 53056

5Shop 2 Tirana
         Air Conditioning

Zhan D'Ark Blv, near the Ministry of Foreign Affairs, Tirana, Albania Tel: +355 4 237 1961
Fax: +355 4 237 1961

TEMPLE SHOWROOM HOURS

Monday - Friday
8:00AM - 6:00PM
Saturday
8:00AM - 5:00PM

SCM 60 ZM-S

 • Njësi e jashtme e disponueshme në një nivel fuqie (6.00 kW), nga 2 në 3 dhoma

 • Operimi në ftohje dhe ngrohje me një limit temperature të jashtme -15° C

 • Kapaciteti nominal (T=35ºC)

  6,00 kW
  Në Ftohje
 • Kapaciteti nominal (T=7ºC)

  6,80 kW
  Në Ngrohje
 • Fuqia nominale e thithur

  1,43 kW
  Në Ftohje
 • Fuqia nominale e thithur

  1,51 kW
  Në Ngrohje
 • Konsumi vjetor i energjisë

  321 kWh/vit
  Në Ftohje
 • Konsumi vjetor i energjisë

  2480 kWh/vit
  Në Ngrohje
 • Njësitë e brendshme që mund të lidhen

  2 - 3
  Minimum - Maksimum
 • Kapaciteti total i njësive të brendshme të lidhura

  11,0 kW
 • Klasa e rendimentit të energjisë sezonale

  A++
  Në Ftohje
 • Klasa e rendimentit të energjisë sezonale

  A+
  Në Ngrohje
 • Dimensionet (Lartësi x Gjatësi x Gjerësi)

  640 x 850 (+65) x 290 mm
  Njësia e jashtme
 • Niveli i zhurmës

  52 dB
  Niveli i zhurmës për 1 m
 • Qarkullimi i ajrit

  2520 m3/h
  Maksimumi
 • Pesha Neto

  49 Kg
  Njësia e jashtme
 • Largësia totale e splitimit

  40 m
  I gjithë sistemi
 • Largësia për një njësi të brendshme

  25 m
TOP