×

LOCATIONS

1Head Office & Central Warehoues

Tirana - Durrës Highway, 8-th km, Tirana, Albania Tel: +355 4 240 6633
Fax: +355 4 240 6634

2Shop Tirana

Myslym Shyri Str, Tower III, Tirana Tel: +355 4 223 2721
Fax: +355 4 223 2722

3Vlora

28 Nëntori District, Deneko Tower, Vlora, Albania Tel: +355 33 40 2307
Fax: +355 33 40 2307

4Kosova

Pristina-Mitrovica Highway, 3-rd km, Shkabaj,
Pristina, Kosova ‎+381 387 53056

5Shop 2 Tirana
         Air Conditioning

Zhan D'Ark Blv, near the Ministry of Foreign Affairs, Tirana, Albania Tel: +355 4 237 1961
Fax: +355 4 237 1961

TEMPLE SHOWROOM HOURS

Monday - Friday
8:00AM - 6:00PM
Saturday
8:00AM - 5:00PM

SCM 100 ZM-S

 • Njësi e jashtme e disponueshme në 1 nivel fuqie (10.00 kW), nga 4 në 5 dhoma

 • Operimi në ftohje dhe ngrohje me një limit temperature të jashtme -15° C

NJËSITË E BRENDSHME QË MUND TË LIDHEN

 • Kapaciteti nominal (T=35ºC)

  10,00 kW
  Në Ftohje
 • Kapaciteti nominal (T=7ºC)

  12,00 kW
  Në Ngrohje
 • Fuqia nominale e thithur

  2,86 kW
  Në Ftohje
 • Fuqia nominale e thithur

  2,93 kW
  Në Ngrohje
 • Konsumi vjetor i energjisë

  687 kWh/vit
  Në Ftohje
 • Konsumi vjetor i energjisë

  3519 kWh/vit
  Në Ngrohje
 • Njësitë e brendshme që mund të lidhen

  4 - 5
  Minimum - Maksimum
 • Kapaciteti total i njësive të brendshme të lidhura

  16,0 kW
 • Klasa e rendimentit të energjisë sezonale

  A
  Në Ftohje
 • Klasa e rendimentit të energjisë sezonale

  A+
  Në Ngrohje
 • Dimensionet (Lartësi x Gjatësi x Gjerësi)

  945 x 970 (+73) x 370 mm
  Njësia e jashtme
 • Niveli i zhurmës

  56 dB
  Niveli i zhurmës për 1 m
 • Qarkullimi i ajrit

  4500 m3/h
  Maksimumi
 • Pesha Neto

  92 Kg
  Njësia e jashtme
 • Largësia totale e splitimit

  90 m
  I gjithë sistemi
 • Largësia për një njësi të brendshme

  25 m
TOP