×

LOCATIONS

1Head Office & Central Warehoues

Tirana - Durrës Highway, 8-th km, Tirana, Albania Tel: +355 4 240 6633
Fax: +355 4 240 6634

2Shop Tirana

Myslym Shyri Str, Tower III, Tirana Tel: +355 4 223 2721
Fax: +355 4 223 2722

3Vlora

28 Nëntori District, Deneko Tower, Vlora, Albania Tel: +355 33 40 2307
Fax: +355 33 40 2307

4Kosova

Pristina-Mitrovica Highway, 3-rd km, Shkabaj,
Pristina, Kosova ‎+381 387 53056

5Shop 2 Tirana
         Air Conditioning

Zhan D'Ark Blv, near the Ministry of Foreign Affairs, Tirana, Albania Tel: +355 4 237 1961
Fax: +355 4 237 1961

TEMPLE SHOWROOM HOURS

Monday - Friday
8:00AM - 6:00PM
Saturday
8:00AM - 5:00PM

ASPIRATOR LINEO 100 V0

12,000.00 L

 • Materiali: rëshirë plastike vetë-shuarës.
 • 2 shpejtësi motori me mbrojte ndaj mbingarkesave termike dhe i përbërë nga një bosht me unaza, të mbështjellë me një shtytës të harkuar.
 • Diametri nominal: 100 mm.
 • Çertifikim IMQ Safety & IMQ Performance.
 • Kontrollues shpejtësie Vortice.

Description

 • Fuqia e thithur (shpejtësia e parë): 20 W
 • Fuqia maksimale e thithur: 23 W
 • Frekuenca: 50 Hz
 • Shkalla e izolimit: IIo
 • Temp. maksimale e ambientit për operim të vazhduar: 60oC
 • Rryma maksimale e thithur për shpejtësi maksimale: 0,11 A
 • Rryma maksimale e thithur për shpejtësi minimale: 0,09 A
 • Fuqia maksimale e thithur për shpejtësi maksimale: 23 W
 • Tensioni: 220-240 V
 • Pesha: 1,8 Kg
 • Shpërhapja me shpejtësine e parë: 180 m3/h
 • Shpërhapja maksimale me shpejtësinë maksimale: 255 m3/h
 • Trysnia me shpejtësinë e parë: 127,5 Pa
 • Trysnia maksimale me shpejtësinë maksimale: 161,9 Pa
 • Rrotullime për minutë max.: 2030 RPM
 • Rrotullime për minutë min.: 1520 RPM

Additional information

Çmimi

12,000.00 L

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “ASPIRATOR LINEO 100 V0”
TOP