×

LOCATIONS

1Head Office & Central Warehoues

Tirana - Durrës Highway, 8-th km, Tirana, Albania Tel: +355 4 240 6633
Fax: +355 4 240 6634

2Shop Tirana

Myslym Shyri Str, Tower III, Tirana Tel: +355 4 223 2721
Fax: +355 4 223 2722

3Vlora

28 Nëntori District, Deneko Tower, Vlora, Albania Tel: +355 33 40 2307
Fax: +355 33 40 2307

4Kosova

Pristina-Mitrovica Highway, 3-rd km, Shkabaj,
Pristina, Kosova ‎+381 387 53056

5Shop 2 Tirana
         Air Conditioning

Zhan D'Ark Blv, near the Ministry of Foreign Affairs, Tirana, Albania Tel: +355 4 237 1961
Fax: +355 4 237 1961

TEMPLE SHOWROOM HOURS

Monday - Friday
8:00AM - 6:00PM
Saturday
8:00AM - 5:00PM

ASPIRATOR CENTRIFUGAL IN-LINE CA 125 MD E RF

20,000.00 L

 • Mbështjella e sipërme është metal i fosforizuar i veshur me një mbështjellë poliestër kundër agjentëve atmosferike.
 • 2 shpejtësi motori me mbrojte ndaj mbingarkesave termike dhe i përbërë nga një bosht me unaza, të mbështjellë me një shtytës të harkuar.
 • Operimi i pajisjes është i kontrollueshëm nga sensorë monitorimi në largësi: Temperatura, Lagështira Relative, Tymi dhe Prezenca.
 • Kllapat për instalimin në mur janë të përbërë nga material hekur i mbështjellë me zink.
 • Çertifikim IMQ Safety & IMQ Performance.
 • Kontrollues shpejtësie Vortice.

Description

 • Fuqia e thithur (shpejtësia e parë): 38 W
 • Frekuenca: 50 Hz
 • Shkalla e izolimit: IIo
 • Diametri nominal: 125 mm
 • Temp. maksimale e ambientit për operim të vazhduar: 50oC
 • Rryma maksimale e thithur për shpejtësi maksimale: 0,40 A
 • Rryma maksimale e thithur për shpejtësi minimale: 0,28 A
 • Tensioni: 230 V
 • Pesha: 3,5 Kg
 • Shpërhapja me shpejtësine e parë: 220 m3/h
 • Shpërhapja maksimale me shpejtësinë maksimale: 380 m3/h
 • Trysnia me shpejtësinë e parë: 255 Pa
 • Trysnia maksimale me shpejtësinë maksimale: 373 Pa
 • Rrotullime për minutë max.: 2400 RPM
 • Rrotullime për minutë min.: 1345 RPM

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “ASPIRATOR CENTRIFUGAL IN-LINE CA 125 MD E RF”
TOP