×

LOCATIONS

1Head Office & Central Warehoues

Tirana - Durrës Highway, 8-th km, Tirana, Albania Tel: +355 4 240 6633
Fax: +355 4 240 6634

2Shop Tirana

Myslym Shyri Str, Tower III, Tirana Tel: +355 4 223 2721
Fax: +355 4 223 2722

3Vlora

28 Nëntori District, Deneko Tower, Vlora, Albania Tel: +355 33 40 2307
Fax: +355 33 40 2307

4Kosova

Pristina-Mitrovica Highway, 3-rd km, Shkabaj,
Pristina, Kosova ‎+381 387 53056

5Shop 2 Tirana
         Air Conditioning

Zhan D'Ark Blv, near the Ministry of Foreign Affairs, Tirana, Albania Tel: +355 4 237 1961
Fax: +355 4 237 1961

TEMPLE SHOWROOM HOURS

Monday - Friday
8:00AM - 6:00PM
Saturday
8:00AM - 5:00PM

Raiffeisen Bank Kosovë

Projekti Raiffeisen Bank Kosovë ka nisur në Gusht të vitit 2012; Albaelettrica mori pjesë në projektimin e sistemeve elektrike duke përfshirë projektim në tension të mesëm, në tension të ulët, llogaritjet e fuqisë, llogaritjet e ndriçimit, sistemin e shpërndarjes DATA etj. Projekti është bërë nën mbikqyrjen e supervizorit (IC consulting, kompani Austriake).

Punimet në objekt nisën në Janar të vitit 2014 dhe vijojnë akoma. Kompania jonë me seriozitet ka respektuar afatet e punimeve sipas standarteve të kërkuara. Cdo punim i kryer është bërë në koordinim me grupet e tjera te punës në objekt.

Stafi i përfshirë në projekt:

Inxhinieri i objektit (Inxh. Vaso Papamihali) përgjegjës për mbarëvajtjen e zbatimit të projektit;
Suporti teknik nga zyra dhe stafi i Albaelettrica;
6-8 grupe pune të përbera nga mjeshtër dhe ndihmës elektriçistë;
Si dhe staf nga Kosova.
Garancitë që ofron AE në partneritet me ABB
Cilësia e produkteve ABB, përputhja e tyre me normat dhe standartet, llojshmëria e produkteve për të përmbushur çdo kërkesë është një avantazh i këtij partneriteti; Në përfundim të punimeve, ne ofrojmë siguri, funksionalitet dhe përputhje me standartet Evropiane.

  • Klienti Raiffeisen Bank Kosovë
  • YEAR 2016
  • ZBATUAM Instalime Elektrike
  • TAGS
TOP