×

LOCATIONS

1Head Office & Central Warehoues

Tirana - Durrës Highway, 8-th km, Tirana, Albania Tel: +355 4 240 6633
Fax: +355 4 240 6634

2Shop Tirana

Myslym Shyri Str, Tower III, Tirana Tel: +355 4 223 2721
Fax: +355 4 223 2722

3Vlora

28 Nëntori District, Deneko Tower, Vlora, Albania Tel: +355 33 40 2307
Fax: +355 33 40 2307

4Kosova

Pristina-Mitrovica Highway, 3-rd km, Shkabaj,
Pristina, Kosova ‎+381 387 53056

5Shop 2 Tirana
         Air Conditioning

Zhan D'Ark Blv, near the Ministry of Foreign Affairs, Tirana, Albania Tel: +355 4 237 1961
Fax: +355 4 237 1961

TEMPLE SHOWROOM HOURS

Monday - Friday
8:00AM - 6:00PM
Saturday
8:00AM - 5:00PM

Projekti OST

Ndërmarrë nga Albaelettrica që në fazën ndërtimore të godinës, ky projekt, financuar nga qeveria Italiane, ishte pjesë e projektit të modernizimit të rrjetit të transmetimit të energjisë. Albaelettrica, e nënkontraktuar nga ABB kompani lider në botë, dha zgjidhjet teknike që plotësuan kërkesat organizative dhe funksionale të OST.

Projekti përfshiu:
– Pjesën Civile Ndërtimore;
– Impiantet Elektrike;
– Impiantet e Kondicionimit;
– Lidhjen me Nën Stacionin Tirana 2;
– Ndërtimin e sallës kontroll-monitorimit: Qendra Dispeçer

Albaelettrica solli standarte të reja në sektorin ndërtimor dhe atë arkitekturor. Besuar nga partnerë të huaj lider në këtë industri, ky projekt ishte i një rëndësie të veçantë, sepse kompania jonë u angazhua me sukses në implementime të proçeseve jo vetëm elektrike.
Për projektin u punua 14 muaj dhe në të u angazhuan inxhinierë ndërtimi, inxhinierë elektro-mekanikë etj.
Kompania vijon me projekte të tilla të ngjashme, si në sektorin publik ashtu edhe në atë privat.
OST drejton sistemin e transmetimit të energjisë elektrike në Shqipëri. Eshtë rreth 20 km larg nga qendra e Tiranës dhe akomodon perafërsisht 120 veta staf.
Sipërfaqja e ndërtimit 7800 m2 dhe zona e gjelbërt (ambjentet e jashtme) kanë një sipërfaqe prej 10 000 m2.

  • Klienti OST
  • YEAR 2016
  • ZBATUAM Konstruksioni i Pjesës Civile, Instalime Elektrike, Instalimi i Kondicionierëve,
  • TAGS
TOP