×

LOCATIONS

1Head Office & Central Warehoues

Tirana - Durrës Highway, 8-th km, Tirana, Albania Tel: +355 4 240 6633
Fax: +355 4 240 6634

2Shop Tirana

Myslym Shyri Str, Tower III, Tirana Tel: +355 4 223 2721
Fax: +355 4 223 2722

3Vlora

28 Nëntori District, Deneko Tower, Vlora, Albania Tel: +355 33 40 2307
Fax: +355 33 40 2307

4Kosova

Pristina-Mitrovica Highway, 3-rd km, Shkabaj,
Pristina, Kosova ‎+381 387 53056

5Shop 2 Tirana
         Air Conditioning

Zhan D'Ark Blv, near the Ministry of Foreign Affairs, Tirana, Albania Tel: +355 4 237 1961
Fax: +355 4 237 1961

TEMPLE SHOWROOM HOURS

Monday - Friday
8:00AM - 6:00PM
Saturday
8:00AM - 5:00PM

PËRSE

KIREIA

FILTRA DHE KUALITET I AJRIT

Falë kombinimeve të filtrave anti-alergjk dhe filtrave fotokatalitikë, modelet KIREIA neutralizojnë ndotjet, në të njëjtën kohë edhe aromat e pakëndshme.

TELEKOMANDË SMART

Telekomanda e KIREIA siguron një përdorim sa më të thjeshtë dhe intuitiv, duke lejuar një kontroll të plotë të temperaturës dhe shpërndarjes së ajrit brenda dhomës, kudo që ju ndodheni.

SMART WIFI

Pajisja WIFI lejon ndërtimin dhe programacionin e kondicionerit kudo që ndodheni, prej sistemeve iOS dhe Android, duke menaxhuar njësinë dhe klimatizimin e shtëpisë edhe duke qenë jashtë saj, në përputhje me nevojat tuaja duke eleminuar kështu harxhimet e tepërta të energjisë

1. PROJEKTIM TËRËSISHT ITALIAN

KIREIA nuk është vetëm një kondicioner, por një aksesor i projektuar përsosmërisht si për ambientet e brendshme moderne dhe për ato HiTech, ashtu edhe për ambientet tradicionale, të thjeshta dhe elegante. Projektim do të thotë anë të lëmuara dhe të rrumbullakta të cilat japin pajisjes 'një efekt lundrues' duke e bërë elegant dhe kompakt.

2. FTOHËS HIBRID R32&R410A

KIREIA Hybrid është kondicioneri i parë i cili me të njëjtën njësi të brendshme, mund të operojë me gazin R410A dhe R32, pa u kompromentuar me karakteristikat teknologjike dhe efiçiencën e lartë të energjisë. Angazhimi i lartë i MHI për ruajtjen e mjedisit në të cilin jetojmë realizohet me zgjedhjen ekologjike të gazit ftohës R32.


3. FILTRAT & KUALITETI I AJRIT

a) Merrni ajër të pastër
Falë kombinimeve të filtrave anti-alergjk dhe filtrave fotokatalitikë, modelet KIREIA neutralizojnë ndotjet, në të njëjtën kohë edhe aromat e pakëndshme. Falë funksionit 'Allergen Clear' - i aktivizuar prej telekomandës - të gjithë bakteret, viruset apo edhe myku grumbullohen në sipërfaqen e filtrit anti-alergjik dhe eleminohen brenda 90 minutave.

b) Shpërndarje e përmirësuar e ajrit
Funksioni KIREIA 'auto 3D' siguron një shpërndarje më të mirë të ajrit dhe qarkullimit të tij brenda dhomës. Kontrolli logjik, i bazuar në diferencën midis temperaturës së dhomës dhe temperaturës së dëshiruar, përmirëson ndryshimin e shpërndarjes së ajrit, duke kontrolluar automatikisht shpejtësinë e ventilatorit dhe drejtimin falë pozicionimit vertikal dhe horizontal të fletëve.

4. TELEKOMANDA SMART


Telekomanda e KIREIA siguron një përdorim të thjeshtë dhe intuitiv, duke lejuar kontroll të plotë të temperaturës dhe shpërndarjes së ajrit brenda dhomës, kudo që ndodheni. Disa prej parametrave që mund të kontrolloni:

  • Kohues 24 orë: 2 skedulime ditore me operimet 'timer on/timer off'
  • Kohues javor: deri në 4 skedulime për një skedulim total prej 28 javësh
  • Mënyrat e operimit: 'auto', ftohje, ngrohje, tharje dhe ventilim
  • Funksionet e disponueshme: 'Eco', Night Setback', 'Silent'

5. TË DHËNAT TEKNIKE

  • KIREIA është i disponueshëm në 4 kapacitete: 2,00 deri në 5,00 kW
  • Teknologji do të thotë efiçiencë e lartë energjie: klasi A++ në ftohje dhe ngrohje /SEER 7,8/ SCOP 4,6 për modelet 2,00 deri në 3,50 kW
  • Tepër i qetë: një prej modeleve më të qeta në treg në një shpejtësi maksimale dhe vetëm 19 dB(A) në shpejtësi minimale (për modelet 2,00 deri në 3,50 kW)
  • Teknologjia PAM DC Inverter siguron një mirëmbajtje konstante të temperaturës së dhomës, pa patur ndikim në ndryshimet e mënyrës së operimit
  • Rang i gjerë i operimit: në ftohje -10ºC deri në +46ºC dhe ngrohje -15ºC deri në 24ºC

6. BROSHURA ELEKTRONIKE


... klikoni për ta shkarkuar


7. SPECIFIKA

Njësia SRK-SRC 20 ZS-S SRK-SRC 25 ZS-S SRK-SRC 35 ZS-S SRK-SRC 50 ZS-S
Tipi DC Inverter
Ftohësi R410A
Kapaciteti në ftohje 2,00 kW 2,50 kW 3,50 kW 5,00 kW
EER në ftohje 4,55 4,03 3,47 3,21
Konsumi vjetor i energjisë në ftohje 90 kWh/vit 113 kWh/vit 158 kWh/vit 280 kWh/vit
Klasa e efiçiencës së energjisë sezonale në ftohje A++ A++ A++ A++
SEER 7,80 7,80 7,80 6,26
Kapaciteti (fuqia) në ngrohje 2,70 kW 3,20 kW 4,00 kW 5,80 kW
COP 4,35 4,00 W 4,00 W 3,65 W
SCOP 4,60 W 4,60 W 4,60 W 4,20 W
Konsumi vjetor i energjisë në ngrohje 732 kWh/vit 762 kWh/vit 852 kWh/vit 1300 kWh/vit
Klasa e efiçiencës së energjisë sezonale në ngrohje A++ A++ A++ A+
Dimensionet e Njësisë së Brendshme (gjat. x gjer. lart.) 290 mm x 870 mm x 230 mm
Dimensionet e Njësisë së Jashtme (gjat. x gjer. lart.) 540 mm x 780 mm x 290 mm 595 mm x 780 mm x 290 mm
Njësia SRK 20 ZS-S / SRC 20 ZS-W SRK 25 ZS-S / SRC 25 ZS-W SRK 35 ZS-S / SRC 35 ZS-W SRK 50 ZS-S / SRC 50 ZS-W
Tipi DC Inverter
Ftohësi R32
Kapaciteti në ftohje 2,00 kW 2,50 kW 3,50 kW 5,00 kW
EER në ftohje 4,55 4,03 3,47 3,21
Konsumi vjetor i energjisë në ftohje 90 kWh/vit 113 kWh/vit 158 kWh/vit 280 kWh/vit
Klasa e efiçiencës së energjisë sezonale në ftohje A++ A++ A++ A++
SEER 7,80 7,80 7,80 6,26
Kapaciteti (fuqia) në ngrohje 2,70 kW 3,20 kW 4,00 kW 5,80 kW
COP 4,35 4,00 W 4,00 W 3,65 W
SCOP 4,60 W 4,60 W 4,60 W 4,20 W
Konsumi vjetor i energjisë në ngrohje 732 kWh/vit 762 kWh/vit 852 kWh/vit 1300 kWh/vit
Klasa e efiçiencës së energjisë sezonale në ngrohje A++ A++ A++ A+
Dimensionet e Njësisë së Brendshme (gjat. x gjer. lart.) 290 mm x 870 mm x 230 mm
Dimensionet e Njësisë së Jashtme (gjat. x gjer. lart.) 540 mm x 780 mm x 290 mm 595 mm x 780 mm x 290 mm
TOP