×

LOCATIONS

1Head Office & Central Warehoues

Tirana - Durrës Highway, 8-th km, Tirana, Albania Tel: +355 4 240 6633
Fax: +355 4 240 6634

2Shop Tirana

Myslym Shyri Str, Tower III, Tirana Tel: +355 4 223 2721
Fax: +355 4 223 2722

3Vlora

28 Nëntori District, Deneko Tower, Vlora, Albania Tel: +355 33 40 2307
Fax: +355 33 40 2307

4Kosova

Pristina-Mitrovica Highway, 3-rd km, Shkabaj,
Pristina, Kosova ‎+381 387 53056

5Shop 2 Tirana
         Air Conditioning

Zhan D'Ark Blv, near the Ministry of Foreign Affairs, Tirana, Albania Tel: +355 4 237 1961
Fax: +355 4 237 1961

TEMPLE SHOWROOM HOURS

Monday - Friday
8:00AM - 6:00PM
Saturday
8:00AM - 5:00PM

SRK 100 ZR-S

 • Lartësia: 339 mm

 • Shumë i qetë: 27 dB(A)

 • Trajtim anti-bakterial në ventilator

 • Distanca e splitimit: 30 m

 • Ideal për dhomat e ndenjes me hapësirë të madhe dhe dyqane

 • Kapaciteti nominal (T=35ºC)

  10,00 kW
  Në Ftohje
 • Kapaciteti nominal (T=7ºC)

  11,20 kW
  Në Ngrohje
 • Fuqia nominale në hyrje

  3,09 kW
  Në Ftohje
 • Fuqia nominale në hyrje

  3,28 kW
  Në Ngrohje
 • Konsumi vjetor i energjisë

  duke u testuar
  Në Ftohje
 • Konsumi vjetor i energjisë

  duke u testuar
  Në Ngrohje
 • Klasa e rendimentit të energjisë sezonale

  A++
  Në Ftohje
 • Klasa e rendimentit të energjisë sezonale

  A+
  Në Ngrohje
 • Dimensionet (Lartësi x Gjatësi x Gjerësi)

  339 x 1197 x 262 mm
  Vetëm njësia e brendshme
 • Niveli i zhurmës

  27 dB
  ... e matur në dB
 • Qarkullimi i ajrit

  1560 / 1260 / 990 m3/h
  Maksimum/Mesatar/Minimum
 • Pesha Neto

  16,5 Kg
  Vetëm njësia e brendshme
TOP