×

LOCATIONS

1Head Office & Central Warehoues

Tirana - Durrës Highway, 8-th km, Tirana, Albania Tel: +355 4 240 6633
Fax: +355 4 240 6634

2Shop Tirana

Myslym Shyri Str, Tower III, Tirana Tel: +355 4 223 2721
Fax: +355 4 223 2722

3Vlora

28 Nëntori District, Deneko Tower, Vlora, Albania Tel: +355 33 40 2307
Fax: +355 33 40 2307

4Kosova

Pristina-Mitrovica Highway, 3-rd km, Shkabaj,
Pristina, Kosova ‎+381 387 53056

5Shop 2 Tirana
         Air Conditioning

Zhan D'Ark Blv, near the Ministry of Foreign Affairs, Tirana, Albania Tel: +355 4 237 1961
Fax: +355 4 237 1961

TEMPLE SHOWROOM HOURS

Monday - Friday
8:00AM - 6:00PM
Saturday
8:00AM - 5:00PM

Albaelettrica në Panairin e Karrierës të Universitetit Epoka


Albaelettrica ishte mes 50 kompanive të njohura të cilat morën pjesë në panairin e 3-të të karrierës organizuar nga Universiteti Epoka më 26 prill, 2016.

Ne, intervistuam të sapo-diplomuar në kërkim të një vendi pune dhe studentë të cilët ishin të interesuar për mundësi praktike në kompaninë tonë.

Panairi filloi me një fjalim përshëndetës nga Z. Loren Senja, përfaqësues i Zyrës së Planifikimit dhe Karrierës të Universitetit Epoka, gjatë së cilit ai dha një falënderim të veçantë për pjesëmarrësit duke i ftuar ata të mbështesin studentët.

 

Galeri fotosh:

[rev_slider alias=”news1″]
TOP