×

LOCATIONS

1Head Office & Central Warehoues

Tirana - Durrës Highway, 8-th km, Tirana, Albania Tel: +355 4 240 6633
Fax: +355 4 240 6634

2Shop Tirana

Myslym Shyri Str, Tower III, Tirana Tel: +355 4 223 2721
Fax: +355 4 223 2722

3Vlora

28 Nëntori District, Deneko Tower, Vlora, Albania Tel: +355 33 40 2307
Fax: +355 33 40 2307

4Kosova

Pristina-Mitrovica Highway, 3-rd km, Shkabaj,
Pristina, Kosova ‎+381 387 53056

5Shop 2 Tirana
         Air Conditioning

Zhan D'Ark Blv, near the Ministry of Foreign Affairs, Tirana, Albania Tel: +355 4 237 1961
Fax: +355 4 237 1961

TEMPLE SHOWROOM HOURS

Monday - Friday
8:00AM - 6:00PM
Saturday
8:00AM - 5:00PM

WARM COIL – Fan coil DC Inverter

features

Inverter

WARM COIL – Fan coil DC Inverter

Specs

Fan coil me efekt rrezatues

  • Ventilator me 2 tuba

  • Efekti rrezatues i përparmë (rendiment i lartë termik statik)

  • Nivel shumë i ulët i zhurmave

  • Ultra kompakt

  • Dizajn elegant

  • Sistemi i sofistikuar i rregullimit të temperaturës: komoditet i shkëlqyer termik në të gjitha stinët

  • Arrin temperaturën e pikës së caktuar të ambientit dhe e ruan atë me saktësi ekstreme

  • Teknologjia e DC inverter

  • Motorë me magnet me efikasitet të lartë

TOP