×

LOCATIONS

1Head Office & Central Warehoues

Tirana - Durrës Highway, 8-th km, Tirana, Albania Tel: +355 4 240 6633
Fax: +355 4 240 6634

2Shop Tirana

Myslym Shyri Str, Tower III, Tirana Tel: +355 4 223 2721
Fax: +355 4 223 2722

3Vlora

28 Nëntori District, Deneko Tower, Vlora, Albania Tel: +355 33 40 2307
Fax: +355 33 40 2307

4Kosova

Pristina-Mitrovica Highway, 3-rd km, Shkabaj,
Pristina, Kosova ‎+381 387 53056

5Shop 2 Tirana
         Air Conditioning

Zhan D'Ark Blv, near the Ministry of Foreign Affairs, Tirana, Albania Tel: +355 4 237 1961
Fax: +355 4 237 1961

TEMPLE SHOWROOM HOURS

Monday - Friday
8:00AM - 6:00PM
Saturday
8:00AM - 5:00PM

Vortronic 200 T FR

Vortronic 50 FR

Pastrues ajri dhe jonizues me qeliza elektrostatike elektronikisht të kontrolluara.

Përshkrimi

• Kabina, mbulesa e filtrit, anët, grila dhe baza janë prej materiali termoplastik rezistent ndaj goditjes, me ngjyrë të zezë.

• Motor me 3 shpejtësi me mbrojtje nga mbitensioni dhe bosht me zgjatje të dyanshme duke i kthyer në unaza të vetëlubrifikueshme, lidhur me dy helika prej termoplastike. Vibrimet eleminohen nga zhurmë-zbutesit prej gome vendosur ndërmjet motorit dhe mbështjellses.

• Rrjet alumini parafiltrues.

• Filtër elektrostatik, kontrolluar elektronikisht.

• Filtër karboni aktiv.

• Elektroda jonizuese, me mundësi zgjedhjeje nga çelësa të dedikuar.

• Çelës On/off.

• Shpejtësia e vnetilatorit e kontrolluar nga çelësi i rrotullueshëm me 3 pozicione.

• Baza e këmbyeshme me njërën anë për të lejuar funksionimin mbi dysheme.

• Kabëll fuqie.

• Çertifikim sigurie IMQ .

Vortronic 200 T FR

Të dhënat teknike

Intensiteti max i absorbuar (A) 0,22
Fuqia max e absorbuar (W) 36
Frekuenca (Hz) 50
Klasa e Izolimit
Sipërfaqja e rekomanduar e dhomës (m³) 50
Voltazhi (V) 230
Pesha (Kg) 5,9
TOP