×

LOCATIONS

1Head Office & Central Warehoues

Tirana - Durrës Highway, 8-th km, Tirana, Albania Tel: +355 4 240 6633
Fax: +355 4 240 6634

2Shop Tirana

Myslym Shyri Str, Tower III, Tirana Tel: +355 4 223 2721
Fax: +355 4 223 2722

3Vlora

28 Nëntori District, Deneko Tower, Vlora, Albania Tel: +355 33 40 2307
Fax: +355 33 40 2307

4Kosova

Pristina-Mitrovica Highway, 3-rd km, Shkabaj,
Pristina, Kosova ‎+381 387 53056

5Shop 2 Tirana
         Air Conditioning

Zhan D'Ark Blv, near the Ministry of Foreign Affairs, Tirana, Albania Tel: +355 4 237 1961
Fax: +355 4 237 1961

TEMPLE SHOWROOM HOURS

Monday - Friday
8:00AM - 6:00PM
Saturday
8:00AM - 5:00PM

VENTILATOR TAVANOR (NORDIK INTERNATIONAL PLUS) 120/48

Ventilimi Veror

 • Rryma maksimale e thithur: 0,33 A

 • Fuqia maksimale e thithur: 70 W

 • Diametri i thikave: 120

 • Frekuenca : 50 Hz

 • Tensioni: 220-240 V

 • Pesha: 5,9 Kg

 • Shpejtësia e ajrit në maksimumin e shpejtësisë: 1,68 m/s

 • Përhapja maksimale e ajrit: 165,00 m3/min

 • Rrotullime për minutë (RPM): 234

 • Diametri nominal i thikave: 1200 mm.

 • Mbrojtësit e sipërm dhe të poshtëm të motorit janë të përbërë me material rezistent ndaj nxehtësisë dhe rrezeve UV.

 • Ventilatori është i pajisur me motor me kapacitet fillestar një-fazor dhe rotor të jashtëm, si dhe bosht të fiksuar me kuzhineta.

 • Thikat janë të mbuluara me material poliestër rezistent ndaj gërvishtjeve.

 • Gjatësia e kordonit tavanor: 375 mm.

 • Aksesorët e përfshirë: dado dhe bulona për të fiksuar thikat, ganxhë për fiksimin e kordonit në tavan si dhe rondele gome kundër vibracioneve.

 • Shpejtësi e përzgjedhshme përmes njësisë së kontrollit (opsionale).

DIMENSIONET

Shpjegime

 • Madhësia A: Ø 1218 mm

 • Madhësia B: Ø 230 mm

 • Madhësia C: 495 mm

 • Madhësia D: Ø 130 mm

 • Madhësia E: Ø 200 mm

 • Madhësia F: 180 mm

 • Madhësia G: 776 mm

PRODUKTE TË NGJASHME

VENTILIMI VEROR

VENTILATOR TAVANOR (NORDIK INTERNATIONAL PLUS) 90/36

VENTILIMI VEROR

VENTILATOR TAVANOR (NORDIK INTERNATIONAL PLUS) 140/56

VENTILIMI VEROR

VENTILATOR TAVANOR (NORDIK INTERNATIONAL PLUS) 160/60
TOP