×

LOCATIONS

1Head Office & Central Warehoues

Tirana - Durrës Highway, 8-th km, Tirana, Albania Tel: +355 4 240 6633
Fax: +355 4 240 6634

2Shop Tirana

Myslym Shyri Str, Tower III, Tirana Tel: +355 4 223 2721
Fax: +355 4 223 2722

3Vlora

28 Nëntori District, Deneko Tower, Vlora, Albania Tel: +355 33 40 2307
Fax: +355 33 40 2307

4Kosova

Pristina-Mitrovica Highway, 3-rd km, Shkabaj,
Pristina, Kosova ‎+381 387 53056

5Shop 2 Tirana
         Air Conditioning

Zhan D'Ark Blv, near the Ministry of Foreign Affairs, Tirana, Albania Tel: +355 4 237 1961
Fax: +355 4 237 1961

TEMPLE SHOWROOM HOURS

Monday - Friday
8:00AM - 6:00PM
Saturday
8:00AM - 5:00PM

ASPIRATOR CENTRIFUGAL IN-LINE CA 150 MD E RF

Ventilimi Komercial

 • Fuqia e thithur (shpejtësia e parë): 35 W

 • Frekuenca: 50 Hz

 • Shkalla e izolimit: IIo

 • Diametri nominal: 150 mm

 • Temp. maksimale e ambientit për operim të vazhduar: 55oC

 • Rryma maksimale e thithur për shpejtësi maksimale: 0,39 A

 • Rryma maksimale e thithur për shpejtësi minimale: 0,34 A

 • Tensioni: 230 V

 • Pesha: 5,8 Kg

 • Shpërhapja me shpejtësine e parë: 235 m3/h

 • Shpërhapja maksimale me shpejtësinë maksimale: 480 m3/h

 • Trysnia me shpejtësinë e parë: 324 Pa

 • Trysnia maksimale me shpejtësinë maksimale: 431 Pa

 • Rrotullime për minutë max.: 2650 RPM

 • Rrotullime për minutë min.: 1290 RPM

 • Mbështjella e sipërme është metal i fosforizuar i veshur me një mbështjellë poliestër kundër agjentëve atmosferike.

 • 2 shpejtësi motori me mbrojte ndaj mbingarkesave termike dhe i përbërë nga një bosht me unaza, të mbështjellë me një shtytës të harkuar.

 • Operimi i pajisjes është i kontrollueshëm nga sensorë monitorimi në largësi: Temperatura, Lagështira Relative, Tymi dhe Prezenca.

 • Kllapat për instalimin në mur janë të përbërë nga material hekur i mbështjellë me zink.

 • Çertifikim IMQ Safety & IMQ Performance.

 • Kontrollues shpejtësie Vortice.

DIMENSIONET

Shpjegime

 • Madhësia A: 424 mm

 • Madhësia B: 424 mm

 • Madhësia C: 365 mm

 • Madhësia D: ø 147 mm

 • Madhësia E: 370 mm

 • Madhësia F: 370 mm

 • Madhësia G: ø 9 mm

 • Madhësia H: 20 mm

 • Madhësia L: 17 mm

 • Madhësia M: 47 mm

 • Madhësia N: ø 400 mm

PRODUKTE TË NGJASHME

VENTILIMI KOMERCIAL

ASPIRATOR CENTRIFUGAL IN-LINE CA 125 MD E RF
TOP