×

LOCATIONS

1Head Office & Central Warehoues

Tirana - Durrës Highway, 8-th km, Tirana, Albania Tel: +355 4 240 6633
Fax: +355 4 240 6634

2Shop Tirana

Myslym Shyri Str, Tower III, Tirana Tel: +355 4 223 2721
Fax: +355 4 223 2722

3Vlora

28 Nëntori District, Deneko Tower, Vlora, Albania Tel: +355 33 40 2307
Fax: +355 33 40 2307

4Kosova

Pristina-Mitrovica Highway, 3-rd km, Shkabaj,
Pristina, Kosova ‎+381 387 53056

5Shop 2 Tirana
         Air Conditioning

Zhan D'Ark Blv, near the Ministry of Foreign Affairs, Tirana, Albania Tel: +355 4 237 1961
Fax: +355 4 237 1961

TEMPLE SHOWROOM HOURS

Monday - Friday
8:00AM - 6:00PM
Saturday
8:00AM - 5:00PM

PERDE AJRI AD 1200

Perde Ajri

 • Rryma maksimale e thithur: 0,87 A

 • Fuqia e thithur (shpejtësia e parë): 150 W

 • Fuqia e thithur në maksimumin e shpejtësisë: 200 W

 • Numri i shpejtësive: 2

 • Temp. e ambientit për operim të vazhduar: 30oC

 • Frekuenca : 50 Hz

 • Tensioni: 230 V

 • Pesha: 12,5 Kg

 • Shpejtësia e ajrit në maksimumin e shpejtësisë: 11 m/s

 • Shpejtësia e ajrit në minimumin e shpejtësisë: 9 m/s

 • Përhapja maksimale e ajrit: 1900 m3/h

 • Rrotullime për minutë (RPM) max.: 1450

 • Rrotullime për minutë (RPM) min.: 1400

 • Paneli ballor i përbërë prej materiali alumin i satinuar, ngjyrë argjend, dhe grila ajri të përbërë nga 9 seksione horizontale alumini të lëmuar. Pjesët anësore janë të përbëra nga material çelik i presuar, ngjyrë e zezë. Kurse kapset fundore të përbërë me material rrëshirë termoplastike ABS, ngjyrë e zezë.

 • Gjerësia nominale e pajisjes: 1200 mm.

 • Motor AC me zgjatues dopio bosht dhe mbrojtje ndaj mbingarkesave termike.

 • I pajisur me 2 ventilatorë tagencialë të përbërë me rrëshirë termoplastike.

 • Telekomandë IR (infra-red) me opsione për përzgjedhjen e shpejtësisë dhe buton On/Off.

DIMENSIONET

Shpjegime

 • Madhësia A: 1200 mm

 • Madhësia B: 220 mm

 • Madhësia C: 190 mm

PRODUKTE TË NGJASHME

PERDE AJRI

PERDE AJRI AD 900

PERDE AJRI

PERDE AJRI AD 2000
TOP