×

LOCATIONS

1Head Office & Central Warehoues

Tirana - Durrës Highway, 8-th km, Tirana, Albania Tel: +355 4 240 6633
Fax: +355 4 240 6634

2Shop Tirana

Myslym Shyri Str, Tower III, Tirana Tel: +355 4 223 2721
Fax: +355 4 223 2722

3Vlora

28 Nëntori District, Deneko Tower, Vlora, Albania Tel: +355 33 40 2307
Fax: +355 33 40 2307

4Kosova

Pristina-Mitrovica Highway, 3-rd km, Shkabaj,
Pristina, Kosova ‎+381 387 53056

5Shop 2 Tirana
         Air Conditioning

Zhan D'Ark Blv, near the Ministry of Foreign Affairs, Tirana, Albania Tel: +355 4 237 1961
Fax: +355 4 237 1961

TEMPLE SHOWROOM HOURS

Monday - Friday
8:00AM - 6:00PM
Saturday
8:00AM - 5:00PM

DEHUMIDIFIKATOR ELEKTRONIK 10 LITRA/DITË

Dehumidifikatorë

 • Rryma maksimale e thithur: 1,44 A

 • Fuqia maksimale e thithur: 250 W

 • Numri i shpejtësive: 2

 • Numri i fazave: 1

 • Temp. maksimale e ambientit për operim të vazhduar: 32oC

 • Temp. minimale e ambientit për operim të vazhduar: 5oC

 • Frekuenca : 50 Hz

 • Tensioni: 230-240 V

 • Pesha: 11 Kg

 • Kapaciteti i serbatorit: 3,6 l

 • Tipi i antipiretikut: R134a

 • Lagështia e hequr (30°C; 80%): 10 l/24h

 • Mbështjella e jashtme e përbërë prej materiali rrëshirë termoplastike ABS.

 • Kompresor i alternuar, me kohues për mbrojtjen e pajisjes duke vonuar restartin e pajisjes me 3 minuta pas çdo fikje.

 • Dy shpejtësi operimi.

 • Humidistati lejon para përzgjedhjen e nivelit të lagështisë (butoni HUML 50%, 60%, 70%, 80% ose e vazhduar).

 • Termostati antifrizë i projektuar parandalon ngrirjen e pajisjes nga brenda.

 • Filtra pluhuri të lëvizshëm dhe që lahen lehtësisht, të cilët parandalojnë rritjen e bakterieve brenda pajisjes dhe depërtimin e grimcave të pluhurit.

 • Përmban gaz me efekt serrë të fluoruar.

 • Termostati antifrizë i projektuar parandalon ngrirjen e pajisjes nga brenda.Pajisja përman llampa shenjuese të kombinuara me shfaqje (display) dixhitale i cili tregon: statusin e operimit të pajisjes, shpejtësia e përzgjedhur e ventilatorit, kyçjen e sistemit etj.

DIMENSIONET

Shpjegime

 • Madhësia A: 330 mm

 • Madhësia B: 522 mm

 • Madhësia C: 247 mm

PRODUKTE TË NGJASHME

DEHUMIDIFIKATORË

DEHUMIDIFIKATOR ELEKTRONIK 20 LITRA/DITË
TOP