×

LOCATIONS

1Head Office & Central Warehoues

Tirana - Durrës Highway, 8-th km, Tirana, Albania Tel: +355 4 240 6633
Fax: +355 4 240 6634

2Shop Tirana

Myslym Shyri Str, Tower III, Tirana Tel: +355 4 223 2721
Fax: +355 4 223 2722

3Vlora

28 Nëntori District, Deneko Tower, Vlora, Albania Tel: +355 33 40 2307
Fax: +355 33 40 2307

4Kosova

Pristina-Mitrovica Highway, 3-rd km, Shkabaj,
Pristina, Kosova ‎+381 387 53056

5Shop 2 Tirana
         Air Conditioning

Zhan D'Ark Blv, near the Ministry of Foreign Affairs, Tirana, Albania Tel: +355 4 237 1961
Fax: +355 4 237 1961

TEMPLE SHOWROOM HOURS

Monday - Friday
8:00AM - 6:00PM
Saturday
8:00AM - 5:00PM

PALOLOGIKO MBAJTËSE PËR SOLEIL PLUS

Aksesorë & Komponentë

  • Dimensioni A: 2270 mm

  • Dimensioni D1: Ø 560 mm

  • Dimensioni D2: Ø 175 mm

  • Mbajtës për ngrohësin thermologika soleil plus.

  • I përshtatshëm për ato sipërfaqe ku tipet e tjera të instalimeve nuk janë të mundura.

  • Ngjyra: alumin

  • Mundësi vendosje nga 1 deri në 3 llampa.

  • Fuqia maksimale: 4500 W (me tre llampa të instaluara).

  • Llampat mund të vendosen horizontalisht ose vertikalisht dhe të orientohen sipas nevojës për ngrohje.

  • Kablli i lidhjes mund të vendosent brenda mbajtëses nga poshtë, ose mund të pozicionohet në krye.

PRODUKTE TË NGJASHME

AKSESORË & KOMPONENTË

GRILA ASPIRATORI F 100/4"

AKSESORË & KOMPONENTË

GRILË GRAVITETI D.100

AKSESORË & KOMPONENTË

MBYLLËS AUTOMATIK PËR SISTEM ASPIRIMI IN-LINE-S D.100

AKSESORË & KOMPONENTË

MBYLLËS AUTOMATIK PËR SISTEM ASPIRIMI IN-LINE-S D.150

AKSESORË & KOMPONENTË

MBYLLËS AUTOMATIK PËR SISTEM ASPIRIMI IN-LINE-S D.200
TOP