×

LOCATIONS

1Head Office & Central Warehoues

Tirana - Durrës Highway, 8-th km, Tirana, Albania Tel: +355 4 240 6633
Fax: +355 4 240 6634

2Shop Tirana

Myslym Shyri Str, Tower III, Tirana Tel: +355 4 223 2721
Fax: +355 4 223 2722

3Vlora

28 Nëntori District, Deneko Tower, Vlora, Albania Tel: +355 33 40 2307
Fax: +355 33 40 2307

4Kosova

Pristina-Mitrovica Highway, 3-rd km, Shkabaj,
Pristina, Kosova ‎+381 387 53056

5Shop 2 Tirana
         Air Conditioning

Zhan D'Ark Blv, near the Ministry of Foreign Affairs, Tirana, Albania Tel: +355 4 237 1961
Fax: +355 4 237 1961

TEMPLE SHOWROOM HOURS

Monday - Friday
8:00AM - 6:00PM
Saturday
8:00AM - 5:00PM

V-DESIGN DC INVERTER

Dizajn dhe teknologji e avancuar

Produkti per kedo qe po kerkon nje dizajn te ri dhe terheqes . Sistemi i ri per futjen e ajrit, kondicioneri monosplit mural V-DESIGN DC inverter, eshte i pershtashem vecanerisht per instalimin ne dhoma me mobilje High-Tech. Tekonologjikisht, V-DESIGN ka standarte te larta te cilesise se ajrit dhe energjise se kursimit.Aplikacioni i ri i dedikuar u lejon ju qe te kini ne dore te gjitha karakteristikat, duke e bere V-DESIGN frontin e ri per ambientet rezidenciale dhe komerciale. I DISPONUESHEM NE TRE NGJYRA TE NDRYSHME!

1. Funksionim Turbo:te lejon te arrish shume shpejt temperaturen e deshiruar
2. Auto Brightness:kur drita e dhomes eshte e mbyllur, ekrani erresohet ngadale pas 5sec, shpejtesia e ventilatorit reduktohet dhe sinjalizuesi shkon ne qetesi. Kur ndricimi kthehet ne dhome , keto funksione rinisin si me pare
3. Kohues: ju mund ta vendosni kohen e ndezjes dhe te fikjes ne cdo moment gjate 24 oreve
4. Distribucion 3D i ajrit: lejon nje shperndarje uniforme te ajrit ne dhome
5. :Ruajtja e pozicionit te fleteve te ajrit : lejon qe deflektori horizontal te ruaje te njejtin kend anim qe kemi perdorur heren e fundit
6. Filtrat me intensitet te larte : heq pluhrat dhe pastron ajrin deri ne 80%

KK-Wifi

Shkarkoni aplikacionin special per smartfona ne PlayStore qe te lejon te menaxhosh dhe kontrollosh te gjitha funksionet nga distanca!

Funksionim Turbo

Auto Brightness

Kohues

Distribucion 3D i Ajrit

Ruajtja e pozicionit
te fleteve te ajrit

Filtrat me intensitet te larte

1. Dizajni Ekskluziv


Kur kondicioneri V-DESIGN Wall DC Inverter eshte ne pune, ai zgjeron shperndarjen e ajrit, per te permiresuar efikasitetin e energjise. Dizajni i cili eshte bere per te fshehur mekanizmin e brendshem, duke siguruar elegance dhe pasterti ne cdo moment

2. Efekti i Dritave


Gjate provesit V-DESIGN Inverter DC aktivizon dy drita per te treguar qe eshte ne pune: drita blu per ftohjen, drita portokalle per ngrohjen.

3. Instalimi i Thjeshte dhe Mirembajtja


Dizajni modular i V-DESIGN jep lehtesi ne te gjitha funksionet e mirembajtjes, cmontim dhe pastrim. Tubi i kullimit karakterizohet per fleksibilitetin e tij dhe dy mundesi aplikimi (djathtas dhe majtas).

Njesia HKEU 262 XAL (G-S) HKEU 352 XAL (G-S) HKEU 532 XAL (G-S) HKEU 712 XAL (G-S)
Tipi DC Inverter
Kontrolli Telekomandim
Kapaciteti Nominal ne ftohje (T=+35°C) 2638 W 3517 W 5275 W 7034 W
Fuqia Nominale e thithur ne ftohje (T=+35°C) 712 W 1070 W 1530 W 2337 W
Konsumi vjetor i energjise ne ftohje 123 kWh/vit 178 kWh/vit 281 kWh/vit 281 kWh/vit
Klasa e eficences se energjise sezonale ne ftohje A++ A++ A++ A++
Indeksi i eficences se energjise sezonale ne ftohje (SEER) 7,4 6,9 6,6 6,4
Koeficenti i eficences se energjise Nominale ne ftohje (EER) 3,71 3,29 3,45 3,01
Kapaciteti Nominal ne ngrohje (T=+7°C) 2950 W 4160 W 5700 W 7327 W
Fuqia Nominale e thithur ne ngrohje (T=+7°C) 760 W 1100 W 1530 W 2130 W
Konsumi vjetor i energjise ne ngrohje 785 kWh/vit 922 kWh/vit 1468 kWh/vit 1785 kWh/vit
Klasa e eficences se energjise sezonale ne ngrohje A+ A+ A+ A+
Indeksi i eficences se energjise sezonale ne ngrohje (SCOP) 4,1 4,1 4,1 4,0
Koeficenti i eficences se energjise Nominale ne ngrohje (COP) 3,88 3,78 3,73 3,44
Limiti i operimit ne ftohje (°C) -15°C ~ 50°C
Limiti i operimit ne ngrohje (°C) -20°C ~ 30°C
Niveli i zhurmes dB(A) 21 22 28 31
Ftohesi R410A (2088) R410A (2088) R410A (2088) R410A (2088)
Diferenca maksimale e splitimit (Nj.B/Nj.J) (m) 10 20 25
Tipi kompresorit Rotary(i rrotullueshem)
Modeli kompresorit ASN98D22UFZ (HCNI 260 XA-1) ASN98D22UFZ (HCNI 352 XA) ASM135D23UFZ (HCKI 530 XA-1) ATF235D22UMT (HCNI 712 XA)
Shperndarja maksimale e ajrit (i brendshem) Lart-Mesatar-Ulet (m3/h) 400-300-240 500-350-270 740-620-480 880-680-550
Shperndarja maksimale e ajrit (i jashtem) (m3/h) 1900 2000 2100 2700
Dimensionet e njesise se brendshme (mm) Gjat. x Gjer. x L 897 x 312 x 182 897 x 312 x 182 1004 x 350 x 205 1130 x 368 x 218
Dimensionet e njesise se jashtme (mm) Gjat. x Gjer. x L 770 x 555 x 300 800 x 554 x 333 800 x 554 x 333 845 x 700 x 363
Pesha neto e njesise se brendshme (kg) 9,5 9,9 13 16,4
Pesha neto e njesise se jashtme (kg) 26,6 29,1 37,8 49,2
TOP