×

LOCATIONS

1Head Office & Central Warehoues

Tirana - Durrës Highway, 8-th km, Tirana, Albania Tel: +355 4 240 6633
Fax: +355 4 240 6634

2Shop Tirana

Myslym Shyri Str, Tower III, Tirana Tel: +355 4 223 2721
Fax: +355 4 223 2722

3Vlora

28 Nëntori District, Deneko Tower, Vlora, Albania Tel: +355 33 40 2307
Fax: +355 33 40 2307

4Kosova

Pristina-Mitrovica Highway, 3-rd km, Shkabaj,
Pristina, Kosova ‎+381 387 53056

5Shop 2 Tirana
         Air Conditioning

Zhan D'Ark Blv, near the Ministry of Foreign Affairs, Tirana, Albania Tel: +355 4 237 1961
Fax: +355 4 237 1961

TEMPLE SHOWROOM HOURS

Monday - Friday
8:00AM - 6:00PM
Saturday
8:00AM - 5:00PM

Tavanor Rezidencial | monosplit | R32

features

Inverter

Tavanor Rezidencial | monosplit | R32

Specs

FDE 40~60VG

  • Kondicionerët e montuar në tavan të disponueshëm në 3 nivele të ndryshme fuqie (4.00~5.60 kW)

  • Klasa e Energjisë: Ftohje/Ngrohje A++/A (4.00 kW), A+/A (5.00~5.60 kW)

  • Distanca e shpërndarjes së ajrit: 30 m

  • Dizajni ultra i hollë: vetëm 21 cm i lartë me një peshë neto prej vetëm 28 kg (4.0~5.0 kW), duke siguruar instalim të shpejtë dhe të lehtë

  • Ideale për ambiente shumë të mëdha, falë shpërndarjes së gjerë të ajrit

  • Funksionimi në modalitetin e ngrohjes dhe ftohjes me një kufi të temperaturës së jashtme prej -15°C

TOP