×

LOCATIONS

1Head Office & Central Warehoues

Tirana - Durrës Highway, 8-th km, Tirana, Albania Tel: +355 4 240 6633
Fax: +355 4 240 6634

2Shop Tirana

Myslym Shyri Str, Tower III, Tirana Tel: +355 4 223 2721
Fax: +355 4 223 2722

3Vlora

28 Nëntori District, Deneko Tower, Vlora, Albania Tel: +355 33 40 2307
Fax: +355 33 40 2307

4Kosova

Pristina-Mitrovica Highway, 3-rd km, Shkabaj,
Pristina, Kosova ‎+381 387 53056

5Shop 2 Tirana
         Air Conditioning

Zhan D'Ark Blv, near the Ministry of Foreign Affairs, Tirana, Albania Tel: +355 4 237 1961
Fax: +355 4 237 1961

TEMPLE SHOWROOM HOURS

Monday - Friday
8:00AM - 6:00PM
Saturday
8:00AM - 5:00PM

SISTEMI MINI XRV 4-PLUS

specifikime

Karakteristikat kryesore

  • Për përdorim rezidencial dhe komercial

  • Full DC Inverter

  • Kompresor DC Inverter me efiçiencë të lartë

  • Dizajn i hollë dhe fleksibël

Njësitë e jashtme

  • HCNU 1054 XRV-1 Plus me 3.75 Kuaj Fuqi

  • HCSU 1404 XRV-1 Plus me 5 Kuaj Fuqi

  • HCSU 1604 XRV-1 Plus me 6 Kuaj Fuqi

  • HCSU 1804 XRV-1 Plus me 6.5 Kuaj Fuqi

TOP