×

LOCATIONS

1Head Office & Central Warehoues

Tirana - Durrës Highway, 8-th km, Tirana, Albania Tel: +355 4 240 6633
Fax: +355 4 240 6634

2Shop Tirana

Myslym Shyri Str, Tower III, Tirana Tel: +355 4 223 2721
Fax: +355 4 223 2722

3Vlora

28 Nëntori District, Deneko Tower, Vlora, Albania Tel: +355 33 40 2307
Fax: +355 33 40 2307

4Kosova

Pristina-Mitrovica Highway, 3-rd km, Shkabaj,
Pristina, Kosova ‎+381 387 53056

5Shop 2 Tirana
         Air Conditioning

Zhan D'Ark Blv, near the Ministry of Foreign Affairs, Tirana, Albania Tel: +355 4 237 1961
Fax: +355 4 237 1961

TEMPLE SHOWROOM HOURS

Monday - Friday
8:00AM - 6:00PM
Saturday
8:00AM - 5:00PM

REZIDENCIAL DHE KOMERCIAL R32

Monosplit | Active Line DC Inverter | R32

KURSIM ENERGJIE

RESTART AUTOMATIK

SHUMË I QETË

MIRËMBAJTJE

4 NIVELE FUQIE

Proff

NJËSIA BRENDA

HKEU 263 X
HKEU 533 X
HKEU 713 X
HKEU 353 ZAL-1

NJËSIA E JASHTME

HCNMX 263 ZA
HCNMX 353 ZA
HCCNI 533 ZA
HCNI 713 ZA

 • 9.000 BTU
 • 495
  per HKEU 263 ZAL / HCNMX 263 ZA
 • Kapaciteti nominal
  (Ftohje/Ngrohje):
  2,64 (0,91~3,40)
 • Fuqia nominale
  (Ftohje/Ngrohje):
  0,73 (0,10~1,24)
 • Konsumi vjetor
  (Ftohje/Ngrohje):
  149 kWh-vit / 954 kWh-vit
 • SEER/SCOP:
  6,30 / 4,00
 • Klasi i energjisë
  (Ftohje/Ngrohje):
  A++/A
 • Distanca maksimale e splitimit:
  25 m
 • 18.000 BTU
 • 899
  per HKEU 533 ZAL / HCNI 533 ZA
 • Kapaciteti nominal
  (Ftohje/Ngrohje):
  5,28 (1,82~6,13)
 • Fuqia nominale
  (Ftohje/Ngrohje):
  1,54 (0,14~2,36
 • Konsumi vjetor
  (Ftohje/Ngrohje):
  293 kWh-vit / 1860 kWh-vit
 • SEER/SCOP:
  7,10 / 4,00
 • Klasi i energjisë
  (Ftohje/Ngrohje):
  A++/A
 • Distanca maksimale e splitimit:
  30 m
 • 27.000 BTU
 • 1135
  per HKEU 713 ZAL / HCNI 713 ZA
 • Kapaciteti nominal
  ((Ftohje/Ngrohje):
  7,03 (2,08~7,95)
 • Fuqia nominale
  ((Ftohje/Ngrohje):
  2,35 (0,16~2,96)
 • Konsumi vjetor
  ((Ftohje/Ngrohje):
  366 kWh-vit / 2159 kWh-vit
 • SEER/SCOP:
  6,10 / 4,00
 • Klasi i energjisë
  ((Ftohje/Ngrohje):
  A++/A
 • Distanca maksimale e splitimit:
  50 m

HOKKAIDO TOKESOR/ TAVANOR HSFU XRV-P

WI-FI

Sistem Wi-Fi i inkorporuar për fleksibilitet përdorimi. I shoqëruar nga një aplikacion special

RESTART AUTOMATIK

Ky funksion bën të mundur rikthimin e karakteristikave dhe kondicionerit në gjendjen e mëparshme (normale) në rastet e shkëputjes së energjisë elektrike

Proff

NIVEL I ULËT ZHURMASH

Ventilatori me diametër të madh redukton zhurmat e njësisë së brendshme me të njëjtin raport me qarkullimin e ajrit

SHKRIRJE E KOMPJUTERIZUAR

Mikrokompjuteri është në gjendje të dedektojë uljet e fuqisë së ngrohjes të pompës së ngrohjes të shkaktuar nga formimi i akullit, dhe më pas prej ndërhyrjes së funksionit të shkrirjes së kompjuterizuar, të shfaqur prej një LED specifik

HOKKAIDO TOKESOR/ TAVANOR R32

HSFU 531 ZAL HSFI 711-1081-1401-1601 ZA1

WI-FI

Sistem Wi-Fi i inkorporuar për fleksibilitet përdorimi. I shoqëruar nga një aplikacion special

RESTART AUTOMATIK

Ky funksion bën të mundur rikthimin e karakteristikave dhe kondicionerit në gjendjen e mëparshme (normale) në rastet e shkëputjes së energjisë elektrike

RANGU I TEMPERATURËS

Limitimi i funksionimit të njësisë së jashtme me tempteraturë të jashtme -15° C

Proff

MODALITET TURBO

Në rastin kur përdoruesi kërkon të arrijë një temperaturë të dëshiruar në një kohë shumë të shkurtër, është e mundur që të aktivizohet funksioni Turbo, i cili maksimizon aftësinë operacionale të pajisjes

SHKRIRJE E KOMPJUTERIZUAR

Mikrokompjuteri është në gjendje të dedektojë uljet e fuqisë së ngrohjes të pompës së ngrohjes të shkaktuar nga formimi i akullit, dhe më pas prej ndërhyrjes së funksionit të shkrirjes së kompjuterizuar, të shfaqur prej një LED specifik

TOP