×

LOCATIONS

1Head Office & Central Warehoues

Tirana - Durrës Highway, 8-th km, Tirana, Albania Tel: +355 4 240 6633
Fax: +355 4 240 6634

2Shop Tirana

Myslym Shyri Str, Tower III, Tirana Tel: +355 4 223 2721
Fax: +355 4 223 2722

3Vlora

28 Nëntori District, Deneko Tower, Vlora, Albania Tel: +355 33 40 2307
Fax: +355 33 40 2307

4Kosova

Pristina-Mitrovica Highway, 3-rd km, Shkabaj,
Pristina, Kosova ‎+381 387 53056

5Shop 2 Tirana
         Air Conditioning

Zhan D'Ark Blv, near the Ministry of Foreign Affairs, Tirana, Albania Tel: +355 4 237 1961
Fax: +355 4 237 1961

TEMPLE SHOWROOM HOURS

Monday - Friday
8:00AM - 6:00PM
Saturday
8:00AM - 5:00PM

Qendra e Biznesit Millennium

Godina “Millennium Business Center” e cila është në fazë ndërtimi, ndodhet në një nga akset kryesore të kryeqytetit, në afërsi të institucioneve më të rëndësishme të vendit dhe sheshit kryesor të Tiranës.

Projekti është konceptuar në mënyrë që të ofrojë një entitet arkitektonik, ku elementë të ndryshëm si ambjente shërbimi, ambjente tregtare, zyra etj , të ushtrojne aktivitetin e tyre në mënyrën më të mirë të mundshme dhe më fitimprurëse.

Ndërtesa përbëhet nga pesë kate të nëndheshme për parkimin e makinave, hapësira për impiantet (elektrike dhe mekanike), vend-magazinimi, etj; nëntë katet mbi tokë kanë një sipërfaqe prej afërsisht 20 000 m2 hapësirë te shfrytëzueshme.

Albaelettrica është përzgjedhur nënkontraktori kryesor për zbatimin e të gjitha punimeve ku përfshihen:

-Punime civile në godinë dhe sistemimet e jashtme;
-Projektimi dhe zbatimi i sistemeve elektro-mekanike , hidraulike, aspirim-kondicionim etj.

Ndriçimi konsiderohet si një pikë referimi mbresëlënëse për siluetën e Tiranës gjatë natës, prandaj kujdes i veçantë do t’i kushtohet ndriçimit të brendshëm dhe atij të jashtëm të ndërtesës.

Menaxhimi i Projektit nga: Albaelettrica
Inxhinierë Përgjegjës: Ing. Suela Aliaj & Ing. Taulant Qypi
Kohëzgjatja e projektit: 36 Muaj

  • Klienti Qendra e Biznesit Millennium
  • YEAR 2016
  • ZBATUAM Instalime Elektrike, Konstruktsion Inxhinierik
  • TAGS
TOP