×

LOCATIONS

1Head Office & Central Warehoues

Tirana - Durrës Highway, 8-th km, Tirana, Albania Tel: +355 4 240 6633
Fax: +355 4 240 6634

2Shop Tirana

Myslym Shyri Str, Tower III, Tirana Tel: +355 4 223 2721
Fax: +355 4 223 2722

3Vlora

28 Nëntori District, Deneko Tower, Vlora, Albania Tel: +355 33 40 2307
Fax: +355 33 40 2307

4Kosova

Pristina-Mitrovica Highway, 3-rd km, Shkabaj,
Pristina, Kosova ‎+381 387 53056

5Shop 2 Tirana
         Air Conditioning

Zhan D'Ark Blv, near the Ministry of Foreign Affairs, Tirana, Albania Tel: +355 4 237 1961
Fax: +355 4 237 1961

TEMPLE SHOWROOM HOURS

Monday - Friday
8:00AM - 6:00PM
Saturday
8:00AM - 5:00PM

BATERI M18™ 9.0 AH

Bateri - M18 B9

Specifika

M18 B9

 • Tensioni: 18 V

 • Kapaciteti i baterisë: 9.0 Ah

 • Tipi i baterisë: Li-ion

 • Sistemi: M18

Veçoritë

BATERI M18™ 9.0 AH

 • Bateria e parë në botë me kapacitet 9 AH

 • Bateria e parë që ofron fuqinë e veglave me korrent në ato me bateri

 • Milwaukee® ka dizenjuar baterinë me 15 % më shumë fuqi dhe dyfish të kohezgjatjes së punës krahasuar me një bateri litumi 18 V 5.0 Ah

 • Çipi inteligjent REDLINK PLUS bën të mundur mbrojtjen e veglës dhe baterisë në raste tej-lodhje dhe tej-nxehje

 • Monitorimi qelizor siguron karikim dhe harxhim standard për një jetëgjatësi më të madhe

 • E ndërtuar me një skelet metalik per t'i rezistuar goditjeve që mund të marrë gjatë punës

 • E përshtatshme me të gjithë gamën 18 V Milwaukee®

TOP