×

LOCATIONS

1Head Office & Central Warehoues

Tirana - Durrës Highway, 8-th km, Tirana, Albania Tel: +355 4 240 6633
Fax: +355 4 240 6634

2Shop Tirana

Myslym Shyri Str, Tower III, Tirana Tel: +355 4 223 2721
Fax: +355 4 223 2722

3Vlora

28 Nëntori District, Deneko Tower, Vlora, Albania Tel: +355 33 40 2307
Fax: +355 33 40 2307

4Kosova

Pristina-Mitrovica Highway, 3-rd km, Shkabaj,
Pristina, Kosova ‎+381 387 53056

5Shop 2 Tirana
         Air Conditioning

Zhan D'Ark Blv, near the Ministry of Foreign Affairs, Tirana, Albania Tel: +355 4 237 1961
Fax: +355 4 237 1961

TEMPLE SHOWROOM HOURS

Monday - Friday
8:00AM - 6:00PM
Saturday
8:00AM - 5:00PM

OUTSIDE HP – Ftohes ajer-uje – R32

features

Inverter

OUTSIDE HP – Ftohes ajer-uje – R32

Specs

TCWNGS 400~800 Z

  • Klasa e energjisë A+++.

  • Madhësitë monofazë nga 4 deri në 7,5 kW.

  • Madhësitë kompakte 1150x345x758 mm.

  • Mbrojtje kundër korrozionit.

Specs

TCWNGS 1000~1600 Z; TCWSGS 1000~1600 Z

  • Klasa e energjisë A+++ për madhësi nga 10 deri në 12 kW.

  • Madhësitë njëfazore dhe trefazore nga 10 deri në 15,5 kW.

  • Përmasat kompakte 1200x460x878 mm.

  • Mbrojtje kundër korrozionit.

Inverter

OUTSIDE HP – Ftohes ajer-uje – R32

TOP