×

LOCATIONS

1Head Office & Central Warehoues

Tirana - Durrës Highway, 8-th km, Tirana, Albania Tel: +355 4 240 6633
Fax: +355 4 240 6634

2Shop Tirana

Myslym Shyri Str, Tower III, Tirana Tel: +355 4 223 2721
Fax: +355 4 223 2722

3Vlora

28 Nëntori District, Deneko Tower, Vlora, Albania Tel: +355 33 40 2307
Fax: +355 33 40 2307

4Kosova

Pristina-Mitrovica Highway, 3-rd km, Shkabaj,
Pristina, Kosova ‎+381 387 53056

5Shop 2 Tirana
         Air Conditioning

Zhan D'Ark Blv, near the Ministry of Foreign Affairs, Tirana, Albania Tel: +355 4 237 1961
Fax: +355 4 237 1961

TEMPLE SHOWROOM HOURS

Monday - Friday
8:00AM - 6:00PM
Saturday
8:00AM - 5:00PM

Ngrohes pishine me fryrje horizontale

features

Inverter

Ngrohes pishine me fryrje horizontale

Specs

TCPNS 701 Z; 1001 Z; 1301 Z; 1701 Z; 2101 Z; 3001 Z

  • Shkëmbyesi i nxehtësisë prej titani i përfshirë.

  • Këllëf i jashtëm me ABS rezistent ndaj agjentëve atmosferikë.

  • Dimensionet e reduktuara.

  • Kompresor rrotullues me efikasitet të lartë: mundëson shmangien e sinjaleve në sistemet e banimit.

  • Ftohës miqësor ndaj mjedisit R32.

  • Instalim dhe përdorim i lehtë.

TOP