×

LOCATIONS

1Head Office & Central Warehoues

Tirana - Durrës Highway, 8-th km, Tirana, Albania Tel: +355 4 240 6633
Fax: +355 4 240 6634

2Shop Tirana

Myslym Shyri Str, Tower III, Tirana Tel: +355 4 223 2721
Fax: +355 4 223 2722

3Vlora

28 Nëntori District, Deneko Tower, Vlora, Albania Tel: +355 33 40 2307
Fax: +355 33 40 2307

4Kosova

Pristina-Mitrovica Highway, 3-rd km, Shkabaj,
Pristina, Kosova ‎+381 387 53056

5Shop 2 Tirana
         Air Conditioning

Zhan D'Ark Blv, near the Ministry of Foreign Affairs, Tirana, Albania Tel: +355 4 237 1961
Fax: +355 4 237 1961

TEMPLE SHOWROOM HOURS

Monday - Friday
8:00AM - 6:00PM
Saturday
8:00AM - 5:00PM

Milwaukee në Shqipëri nga Albaelettrica


Kemi kënaqësinë t’ju informojmë që kompania jone, e cila  operon në tregun shqiptar prej më shumë se 20 vitesh, ofron tashmë për herë të parë për tregun vendas, marketimin e veglave të punës nga Milwaukee.

Milwaukee, kompani Amerikane, prej 85 vitesh udhëheq industrinë e prodhimit të veglave profesionale të punës dhe aksesorëve.

Me performance të lartë dhe jetëgjatësi, veglat e punës Milwaukee ofrojnë zgjidhje inovative për produktivitet sa më të lartë. Kompania vazhdon të vendosë standarte, duke synuar përdoruesit profesionistë të veglave të punes me një linjë prodhimi që përfshin më shumë se 500 lloje veglash dhe mbi 3500 lloje aksesorësh.

Ashtu si gjithmonë, angazhimi për cilësinë mbetet i palëkundur. Cilësia është projektuar duke përdorur teknologjinë më të avancuar të prodhimit. Kompania i përshtatet nevojave në ndryshim të përdoruesëve, duke vendosur theksin tek zhvillimet e shpejta të produktit.

Produktet që ofrohen në treg mund ti gjeni duke klikuar në linqet e mëposhtme:

Për më shumë detaje ju lutem na kontaktoni dhe ne do të jemi më shumë se të lumtur t’ju ndihmojmë.

TOP