×

LOCATIONS

1Head Office & Central Warehoues

Tirana - Durrës Highway, 8-th km, Tirana, Albania Tel: +355 4 240 6633
Fax: +355 4 240 6634

2Shop Tirana

Myslym Shyri Str, Tower III, Tirana Tel: +355 4 223 2721
Fax: +355 4 223 2722

3Vlora

28 Nëntori District, Deneko Tower, Vlora, Albania Tel: +355 33 40 2307
Fax: +355 33 40 2307

4Kosova

Pristina-Mitrovica Highway, 3-rd km, Shkabaj,
Pristina, Kosova ‎+381 387 53056

5Shop 2 Tirana
         Air Conditioning

Zhan D'Ark Blv, near the Ministry of Foreign Affairs, Tirana, Albania Tel: +355 4 237 1961
Fax: +355 4 237 1961

TEMPLE SHOWROOM HOURS

Monday - Friday
8:00AM - 6:00PM
Saturday
8:00AM - 5:00PM

Komercial | Monosplit | Tavanor| R32

features

Unit

HYPER SERIES

Specs

FDE 71 ~ 140 VH

  • Temperatura Min. e jashtme në funksionimin e ngrohjes: -20°C

  • Performancë e lartë në ngrohje

  • Fleksibiliteti i instalimit: distanca e shpërndarjes së ajrit 100\50\30 m

  • Ideale për ambjente shumë të mëdha, falë fluksit të madh të shperndarjes së ajrit.

  • Instalim i gjithanshëm falë fleksibilitetit të tubave të kullimit dhe ftohësit.

  • Filtër polipropilenit.

TOP