×

LOCATIONS

1Head Office & Central Warehoues

Tirana - Durrës Highway, 8-th km, Tirana, Albania Tel: +355 4 240 6633
Fax: +355 4 240 6634

2Shop Tirana

Myslym Shyri Str, Tower III, Tirana Tel: +355 4 223 2721
Fax: +355 4 223 2722

3Vlora

28 Nëntori District, Deneko Tower, Vlora, Albania Tel: +355 33 40 2307
Fax: +355 33 40 2307

4Kosova

Pristina-Mitrovica Highway, 3-rd km, Shkabaj,
Pristina, Kosova ‎+381 387 53056

5Shop 2 Tirana
         Air Conditioning

Zhan D'Ark Blv, near the Ministry of Foreign Affairs, Tirana, Albania Tel: +355 4 237 1961
Fax: +355 4 237 1961

TEMPLE SHOWROOM HOURS

Monday - Friday
8:00AM - 6:00PM
Saturday
8:00AM - 5:00PM

Komercial | Monosplit | Mural | R32

features

Unit

HYPER SERIES

Specs

SRK 71 ~ 100 ZR-W

  • Temperatura Min. e jashtme në funksionimin e ngrohjes: -20°C

  • Performancë e lartë në ngrohje

  • Fleksibiliteti i instalimit: distanca e shpërndarjes së ajrit 100\50\30 m

  • Trajtim antibakterial në ventilator.

  • Rrjedha e fuqishme e ajrit realizohet me teknologjinë Jet.

  • Ideale për ambjente të mëdha dhe dyqane.

  • Filtra antialergjikë dhe fotokatalitikë.

TOP