×

LOCATIONS

1Head Office & Central Warehoues

Tirana - Durrës Highway, 8-th km, Tirana, Albania Tel: +355 4 240 6633
Fax: +355 4 240 6634

2Shop Tirana

Myslym Shyri Str, Tower III, Tirana Tel: +355 4 223 2721
Fax: +355 4 223 2722

3Vlora

28 Nëntori District, Deneko Tower, Vlora, Albania Tel: +355 33 40 2307
Fax: +355 33 40 2307

4Kosova

Pristina-Mitrovica Highway, 3-rd km, Shkabaj,
Pristina, Kosova ‎+381 387 53056

5Shop 2 Tirana
         Air Conditioning

Zhan D'Ark Blv, near the Ministry of Foreign Affairs, Tirana, Albania Tel: +355 4 237 1961
Fax: +355 4 237 1961

TEMPLE SHOWROOM HOURS

Monday - Friday
8:00AM - 6:00PM
Saturday
8:00AM - 5:00PM

Komercial | Monosplit | Kasetë 84×84 | R32

features

Unit

SMART SERIES

Specs

FDT 71~125 VH

  • Kapakë të lëvizshëm në të 4 drejtimet për instalim sa më të lehtë.

  • Kontroll i lehtë i kapakut të kullimit

  • Paneli anti-draft: kontroll fleksibël i lëvizjes për FDT (opsionale).

  • Pompë standarde e kullimit dhe kondesimit: deri në 850 mm nga skaji i panelit.

  • Filtër i polipropilenit.

  • Sensori i njeriut (opsional).

  • Ngjyrat e disponueshme: bardh e zi.

TOP