×

LOCATIONS

1Head Office & Central Warehoues

Tirana - Durrës Highway, 8-th km, Tirana, Albania Tel: +355 4 240 6633
Fax: +355 4 240 6634

2Shop Tirana

Myslym Shyri Str, Tower III, Tirana Tel: +355 4 223 2721
Fax: +355 4 223 2722

3Vlora

28 Nëntori District, Deneko Tower, Vlora, Albania Tel: +355 33 40 2307
Fax: +355 33 40 2307

4Kosova

Pristina-Mitrovica Highway, 3-rd km, Shkabaj,
Pristina, Kosova ‎+381 387 53056

5Shop 2 Tirana
         Air Conditioning

Zhan D'Ark Blv, near the Ministry of Foreign Affairs, Tirana, Albania Tel: +355 4 237 1961
Fax: +355 4 237 1961

TEMPLE SHOWROOM HOURS

Monday - Friday
8:00AM - 6:00PM
Saturday
8:00AM - 5:00PM

SRK 20~60 ZMX-S

  • Kondicionerët e montuar në mur disponohen në 5 nivele të ndryshme fuqie (2,00~6,10 kW)

  • Energy Class: Ftohje/Ngrohje A+++ (5,00 kW), A++ (2,00~6,10 kW)

  • Nivel i ulët i zhurmave: only 19 dB(A) (2.0 kW)

  • Trajtim antibakterial në ventilator

  • Modern, dizajn elegant

  • Funksionimi në modalitetin e ngrohjes dhe ftohjes me një kufi të temperaturës së jashtme prej -15° C

TOP