×

LOCATIONS

1Head Office & Central Warehoues

Tirana - Durrës Highway, 8-th km, Tirana, Albania Tel: +355 4 240 6633
Fax: +355 4 240 6634

2Shop Tirana

Myslym Shyri Str, Tower III, Tirana Tel: +355 4 223 2721
Fax: +355 4 223 2722

3Vlora

28 Nëntori District, Deneko Tower, Vlora, Albania Tel: +355 33 40 2307
Fax: +355 33 40 2307

4Kosova

Pristina-Mitrovica Highway, 3-rd km, Shkabaj,
Pristina, Kosova ‎+381 387 53056

5Shop 2 Tirana
         Air Conditioning

Zhan D'Ark Blv, near the Ministry of Foreign Affairs, Tirana, Albania Tel: +355 4 237 1961
Fax: +355 4 237 1961

TEMPLE SHOWROOM HOURS

Monday - Friday
8:00AM - 6:00PM
Saturday
8:00AM - 5:00PM

Kasete Rezidenciale 60×60 FDTC VH | monosplit | R32

features

Inverter

Kasete Rezidenciale 60×60 FDTC VH | monosplit | R32

Specs

FDTC 25~35 VH1; FDTC 40~60 VH

  • Kondicionerët me kasetë me 4 drejtime të disponueshëm në 5 nivele të ndryshme fuqie (2.55~5.6 kW)

  • Klasa e Energjisë: Ftohje./Ngrohje. A++/A+ (2.55~3.60 kW), A++/A (4.00 kW), A+/A (5.00~5.60 kW)

  • Kapakë të lëvizshem në të 4-ta drejtimet për instalim sa më të lehtë

  • Ideale për përdorim në tavane të ulëta dhe modulare

  • Pompë kullimi dhe kondensimi

  • Ultra-compact model: Modeli ultra kompakt: vetëm 24,8 cm për tavanet e ndërtesave

TOP