×

LOCATIONS

1Head Office & Central Warehoues

Tirana - Durrës Highway, 8-th km, Tirana, Albania Tel: +355 4 240 6633
Fax: +355 4 240 6634

2Shop Tirana

Myslym Shyri Str, Tower III, Tirana Tel: +355 4 223 2721
Fax: +355 4 223 2722

3Vlora

28 Nëntori District, Deneko Tower, Vlora, Albania Tel: +355 33 40 2307
Fax: +355 33 40 2307

4Kosova

Pristina-Mitrovica Highway, 3-rd km, Shkabaj,
Pristina, Kosova ‎+381 387 53056

5Shop 2 Tirana
         Air Conditioning

Zhan D'Ark Blv, near the Ministry of Foreign Affairs, Tirana, Albania Tel: +355 4 237 1961
Fax: +355 4 237 1961

TEMPLE SHOWROOM HOURS

Monday - Friday
8:00AM - 6:00PM
Saturday
8:00AM - 5:00PM

Kanalor me Presion te Mesem | monosplit | R32

features

Inverter

Kanalor me Presion te Mesem | monosplit | R32

Specs

FDUM 40~60 VH

  • Klasa e Energjisë: Ftohje/Ngrohje: A++/A+ (5.60 kW), A+/A+ (4.00~5.00 kW)

  • Dizajn ultra kompakt:: vetëm 28 cm i lartë

  • Distanca e shpërndarjes së ajrit: 30 m

  • Pompë kullimi dhe kondensimi

  • Ideale si kondicioner në ambiente të vogla dhe të mesme

  • Funksionimi në modalitetin e ngrohjes dhe ftohjes me një kufi të temperaturës së jashtme prej -15°C C

TOP