×

LOCATIONS

1Head Office & Central Warehoues

Tirana - Durrës Highway, 8-th km, Tirana, Albania Tel: +355 4 240 6633
Fax: +355 4 240 6634

2Shop Tirana

Myslym Shyri Str, Tower III, Tirana Tel: +355 4 223 2721
Fax: +355 4 223 2722

3Vlora

28 Nëntori District, Deneko Tower, Vlora, Albania Tel: +355 33 40 2307
Fax: +355 33 40 2307

4Kosova

Pristina-Mitrovica Highway, 3-rd km, Shkabaj,
Pristina, Kosova ‎+381 387 53056

5Shop 2 Tirana
         Air Conditioning

Zhan D'Ark Blv, near the Ministry of Foreign Affairs, Tirana, Albania Tel: +355 4 237 1961
Fax: +355 4 237 1961

TEMPLE SHOWROOM HOURS

Monday - Friday
8:00AM - 6:00PM
Saturday
8:00AM - 5:00PM

TREND

Trendi i ri ju çon në të ardhmen e biçikletave elektrike urbane. Fuqia bëhet stil me motorin FIVE F90 dhe ingranazhin e shkathët Shimano me 7 shpejtësi . Trend shquhet për dizajnin e pastër të skeletit të tij të hidroformuar dhe për detajet moderne, si dritat LED Axa. Siguria në qytet vjen e para: gomat Schwalbe Big Apple kanë impakt të shkëlqyeshëm edhe në mjediset me lagështi. Bateria e brendshme garanton autonomi të shkëlqyer dhe duke u fshehur në tubin e poshtëm krijon një linjë shumë të pastër dhe estetikisht të bukur.

Transmisioni

Zinxhiri KMC

Skeleti HXL

Alumini i hidroformuar 46x61 cm

Rrotat

28″x2″ Schwalbe Big Apple

Pesha (PA BATERI)

24 kg

Motori

Central FIVE F90 250W/90Nm

Frenat

Frenat e diskut hidraulike te përparme dhe te pasme

Sensor Pedalimi

Torque sensor

Shpejtesia Maksimale

25 km/h

€ 2.900

EXTRA-PLUS BATTERY
Extra-Plus 16Ah - 36V - 576 Wh

TOP