×

LOCATIONS

1Head Office & Central Warehoues

Tirana - Durrës Highway, 8-th km, Tirana, Albania Tel: +355 4 240 6633
Fax: +355 4 240 6634

2Shop Tirana

Myslym Shyri Str, Tower III, Tirana Tel: +355 4 223 2721
Fax: +355 4 223 2722

3Vlora

28 Nëntori District, Deneko Tower, Vlora, Albania Tel: +355 33 40 2307
Fax: +355 33 40 2307

4Kosova

Pristina-Mitrovica Highway, 3-rd km, Shkabaj,
Pristina, Kosova ‎+381 387 53056

5Shop 2 Tirana
         Air Conditioning

Zhan D'Ark Blv, near the Ministry of Foreign Affairs, Tirana, Albania Tel: +355 4 237 1961
Fax: +355 4 237 1961

TEMPLE SHOWROOM HOURS

Monday - Friday
8:00AM - 6:00PM
Saturday
8:00AM - 5:00PM

TREND LITE

Trend Lite ju çon kudo që dëshironi, në zyrë, pazar ose nëpër qytet. Kësaj biçiklete elektrike nuk i mungon rehatia, falë pozicionit vertikal, tubit të ulët që lehtëson hipjen dhe zbritjen, amortizatorin e pirunit dhe gomat e mëdha Kenda që absordojne vrazhdësinë e rrugës. Trend Lite është bërë me një skelet alumini dhe është e pajisur me sistemin motorik të besueshëm 250W FIVE F90, me një bateri të lëvizshme të integruar në tubin e poshtëm.

Transmisioni

Zinxhiri KMC

Skeleti HXL

Alumini i hidroformuar 46x61 cm

Rrotat

28” x 2” Kenda

Pesha (PA BATERI)

24 kg

Motori

Central FIVE F90 250W/90Nm

Frenat

Frenat e diskut hidraulike te përparme dhe te pasme

Sensor Pedalimi

Torque Sensor

Shpejtesia Maksimale

25 km/h

€ 2.670

EXTRA-PLUS BATTERY
Extra-Plus 16Ah - 36V - 576 Wh

TOP