×

LOCATIONS

1Head Office & Central Warehoues

Tirana - Durrës Highway, 8-th km, Tirana, Albania Tel: +355 4 240 6633
Fax: +355 4 240 6634

2Shop Tirana

Myslym Shyri Str, Tower III, Tirana Tel: +355 4 223 2721
Fax: +355 4 223 2722

3Vlora

28 Nëntori District, Deneko Tower, Vlora, Albania Tel: +355 33 40 2307
Fax: +355 33 40 2307

4Kosova

Pristina-Mitrovica Highway, 3-rd km, Shkabaj,
Pristina, Kosova ‎+381 387 53056

5Shop 2 Tirana
         Air Conditioning

Zhan D'Ark Blv, near the Ministry of Foreign Affairs, Tirana, Albania Tel: +355 4 237 1961
Fax: +355 4 237 1961

TEMPLE SHOWROOM HOURS

Monday - Friday
8:00AM - 6:00PM
Saturday
8:00AM - 5:00PM

PRESTIGE (2)

Unisex Prestige2 i përket segmentit premium të linjës Urban. Është projektuar për ata që duan të kenë një biçikletë të lehtë asistuese për pedale, lehtësisht të manovrueshme dhe me një pozicion të rehatshëm në ngarje, pa sakrifikuar harmoninë e një stili elegant. Për të lëvizur nëpër qytet pa asnjë problem, kjo biçikletë elektrike është e pajisur me 5 nivele të asistencës motorike, të përzgjedhshme nga një kompjuter LCD me dritë prapa, frenat e diskut para dhe të pasme dhe rrotat 28”, shumë aksesorë standardë që ju lejojnë të jetoni jetën e përditshme urbane në mënyrë komode dhe elegante.

Transmisioni

Zinxhiri KMC

Skeleti HXL

Alumin Prestige2 28” 46x56 cm

Rrotat

28” x 1,75” Schwalbe Citizen

Pesha (PA BATERI)

23 kg

Motori

Rear 250W brushless FIVE 40Nm

Frenat

Disk frene e perparme dhe e pasme

Sensor Pedalimi

Sensori i integruar i shpejtesise

Shpejtesia Maksimale

25 km/h

€ 2.230

LONG-PLUS BATTERY
Long-Plus 12.8Ah - 36V - 461 Wh

TOP