×

LOCATIONS

1Head Office & Central Warehoues

Tirana - Durrës Highway, 8-th km, Tirana, Albania Tel: +355 4 240 6633
Fax: +355 4 240 6634

2Shop Tirana

Myslym Shyri Str, Tower III, Tirana Tel: +355 4 223 2721
Fax: +355 4 223 2722

3Vlora

28 Nëntori District, Deneko Tower, Vlora, Albania Tel: +355 33 40 2307
Fax: +355 33 40 2307

4Kosova

Pristina-Mitrovica Highway, 3-rd km, Shkabaj,
Pristina, Kosova ‎+381 387 53056

5Shop 2 Tirana
         Air Conditioning

Zhan D'Ark Blv, near the Ministry of Foreign Affairs, Tirana, Albania Tel: +355 4 237 1961
Fax: +355 4 237 1961

TEMPLE SHOWROOM HOURS

Monday - Friday
8:00AM - 6:00PM
Saturday
8:00AM - 5:00PM

NUVOLA SMART

Një kombinim i thjeshtësisë në dizajn dhe manovrim. Nuvola Smart është jashtëzakonisht e saktë në detaje: tre madhësi baterie, shalë komode, drita LED, kuti ingranazhesh Shimano me 6 nivele shpejtësie. Skeleti, me një tub të ulët poshtë dhe rrotat 26" e bëjnë atë të qëndrueshme kur jeni të palëvizshëm dhe të shkathët për drejtimin në qytet, veçanërisht e përshtatshme për qendrat e qyteteve dhe për blerje. Biçikleta elektrike është e disponueshme në ngjyrën elegante të bardhë.

Transmisioni

Zinxhiri KMC

Skeleti HXL

Alumin Nuvola Smart 26” 46x59 cm

Rrotat

26″ x 1,75″

Pesha (PA BATERI)

21 kg

Motori

Rear 250W brushless FIVE 40Nm

Frenat

Frena V të përparme dhe të pasme

Sensor Pedalimi

Sensori i integruar i shpejtesise

Shpejtesia Maksimale

25 km/h

€ 1.515

LONG-PLUS BATTERY
Long-Plus 12.8Ah - 36V - 461 Wh

TOP