×

LOCATIONS

1Head Office & Central Warehoues

Tirana - Durrës Highway, 8-th km, Tirana, Albania Tel: +355 4 240 6633
Fax: +355 4 240 6634

2Shop Tirana

Myslym Shyri Str, Tower III, Tirana Tel: +355 4 223 2721
Fax: +355 4 223 2722

3Vlora

28 Nëntori District, Deneko Tower, Vlora, Albania Tel: +355 33 40 2307
Fax: +355 33 40 2307

4Kosova

Pristina-Mitrovica Highway, 3-rd km, Shkabaj,
Pristina, Kosova ‎+381 387 53056

5Shop 2 Tirana
         Air Conditioning

Zhan D'Ark Blv, near the Ministry of Foreign Affairs, Tirana, Albania Tel: +355 4 237 1961
Fax: +355 4 237 1961

TEMPLE SHOWROOM HOURS

Monday - Friday
8:00AM - 6:00PM
Saturday
8:00AM - 5:00PM

NUVOLA (4) 26"

Nuvola4 është një biçikletë elektrike shumë e njohur, komoditeti i saj është më i lartë falë shalës së re të gjerë Monte Grappa dhe timonit të lartë. Është shumë e qëndrueshme dhe e lehtë. Me NUVOLA4 mund të ndaloni dhe të filloni përsëri me përpjekje minimale falë motorit të pasmë FIVE. Ngjitja dhe zbritja e bordurave nuk janë problem me amortizatorin pirunit 45 mm Zoom. Një biçikletë elektrike e plotë brenda mundësive të të gjithëve, një sukses tani në edicionin e katërt, të rinovuar në detaje dhe grafikë.

Transmisioni

Zinxhiri KMC

Skeleti HXL

Alumin Nuvola 4 26” 46x59 cm

Rrotat

26″ x 1,75″

Pesha (PA BATERI)

21 kg

Motori

Rear 250W brushless FIVE 40Nm

Frenat

Frena V të përparme dhe të pasme

Sensor Pedalimi

Sensori i integruar i shpejtesise

SPEED

Max 25 km/h

€ 1.640

LONG-PLUS BATTERY
Long-Plus 12.8Ah - 36V - 461 Wh

TOP