×

LOCATIONS

1Head Office & Central Warehoues

Tirana - Durrës Highway, 8-th km, Tirana, Albania Tel: +355 4 240 6633
Fax: +355 4 240 6634

2Shop Tirana

Myslym Shyri Str, Tower III, Tirana Tel: +355 4 223 2721
Fax: +355 4 223 2722

3Vlora

28 Nëntori District, Deneko Tower, Vlora, Albania Tel: +355 33 40 2307
Fax: +355 33 40 2307

4Kosova

Pristina-Mitrovica Highway, 3-rd km, Shkabaj,
Pristina, Kosova ‎+381 387 53056

5Shop 2 Tirana
         Air Conditioning

Zhan D'Ark Blv, near the Ministry of Foreign Affairs, Tirana, Albania Tel: +355 4 237 1961
Fax: +355 4 237 1961

TEMPLE SHOWROOM HOURS

Monday - Friday
8:00AM - 6:00PM
Saturday
8:00AM - 5:00PM

NUVOLA (4) 24"

Nëse dëshironi të lëvizni në qytet pa sforcim, me lehtësinë e ndalimit në çdo kohë pa cenuar stabilitetin tuaj, Nuvola4 me goma 24” është biçikleta juaj elektrike. Një biçikletë me ndihmën e pedalit veçanërisht e lehtë dhe shumë e gjithanshme, falë mundësisë për të montuar edhe një kosh përpara. Tubi i poshtëm garanton sigurinë në ndalesa dhe semaforë pasi mund të mbështetni këmbën tërësisht në trotuar. Një detaj për t'u mbajtur mend është piruni i varur, që e bën Nuvola4 një biçikletë të plotë elektrike të qytetit.

Transmisioni

Zinxhiri KMC

Skeleti HXL

Alumin Nuvola 4 24” 44 x 56 cm

Rrotat

24″ x 1,75″

Pesha (PA BATERI)

20 kg

Motori

Rear 250W brushless FIVE 40Nm

Frenat

Frena V të përparme dhe të pasme

Sensor Pedalimi

Sensori i integruar i shpejtesise

Shpejtesia Maksimale

25 km/h

€ 1.640

LONG-PLUS BATTERY
Long-Plus 12.8Ah - 36V - 461 Wh

TOP