×

LOCATIONS

1Head Office & Central Warehoues

Tirana - Durrës Highway, 8-th km, Tirana, Albania Tel: +355 4 240 6633
Fax: +355 4 240 6634

2Shop Tirana

Myslym Shyri Str, Tower III, Tirana Tel: +355 4 223 2721
Fax: +355 4 223 2722

3Vlora

28 Nëntori District, Deneko Tower, Vlora, Albania Tel: +355 33 40 2307
Fax: +355 33 40 2307

4Kosova

Pristina-Mitrovica Highway, 3-rd km, Shkabaj,
Pristina, Kosova ‎+381 387 53056

5Shop 2 Tirana
         Air Conditioning

Zhan D'Ark Blv, near the Ministry of Foreign Affairs, Tirana, Albania Tel: +355 4 237 1961
Fax: +355 4 237 1961

TEMPLE SHOWROOM HOURS

Monday - Friday
8:00AM - 6:00PM
Saturday
8:00AM - 5:00PM

K2 XL

Lëvizja çdo ditë është më argëtuese me gjeneratën e dytë të K2 XL, biçikletën elektrike që ka të gjithë shkathtësinë dhe transportueshmërinë e një biçiklete të palosshme, ndërkohë që garanton stabilitet dhe qasje maksimale në rrugë. Gomat inovative Kenda 3'' me gjerësi sigurojnë përdorim të përsosur dhe të rehatshëm në çdo lloj rruge urbane. Amortizatori i bllokueshëm 30 mm Mozo i pirunitt dhe motori i fuqishëm i pasmë do t'ju lejojnë të eksploroni kufij të rinj dhe të përballeni me rrugë të vështira. Argëtim dhe mbajtje maksimale në rrugë.

Transmisioni

Zinxhiri KMC

Permasat kur paloset

95x50x75 cm

Skeleti HXL

Alumini i palosshëm 42×61 cm

Pesha (PA BATERI)

24 kg

Motori

Rear 250W FIVE 45Nm

Frenat

Disk frene e perparme dhe e pasme

Rrotat

20” x 3” Kenda

Shpejtesia Maksimale

25 km/h

€ 1.660

BATTERY
Innertube Plus 10.5Ah - 36V - 378 Wh

TOP