×

LOCATIONS

1Head Office & Central Warehoues

Tirana - Durrës Highway, 8-th km, Tirana, Albania Tel: +355 4 240 6633
Fax: +355 4 240 6634

2Shop Tirana

Myslym Shyri Str, Tower III, Tirana Tel: +355 4 223 2721
Fax: +355 4 223 2722

3Vlora

28 Nëntori District, Deneko Tower, Vlora, Albania Tel: +355 33 40 2307
Fax: +355 33 40 2307

4Kosova

Pristina-Mitrovica Highway, 3-rd km, Shkabaj,
Pristina, Kosova ‎+381 387 53056

5Shop 2 Tirana
         Air Conditioning

Zhan D'Ark Blv, near the Ministry of Foreign Affairs, Tirana, Albania Tel: +355 4 237 1961
Fax: +355 4 237 1961

TEMPLE SHOWROOM HOURS

Monday - Friday
8:00AM - 6:00PM
Saturday
8:00AM - 5:00PM

K2 S

Krenaria Italiane për një biçikletë të palosshme me performancë të lartë. Është K2 S i ri, evolucion i modelit të mëparshëm K2++, biçikleta elektrike e palosshme Italwin e bërë nga zgjedhje të avancuara teknologjike. Motori eshte i fuqishem, ka frena me disk, dhe gomat jane me te medha. I dedikuar për të rinjtë e vendosur, ajo është projektuar për t'u përballur me mjdedise të pjerrët falë bashkimit midis diametrit të rrotave dhe njësisë së kontrollit. Sistemi i baterisë njëhësohet në skelet dhe siguron rehati dhe lëvizje të lehta.

Transmisioni

Zinxhiri KMC

Permasat kur paloset

90x50x70 cm

Skeleti HXL

Alumini i palosshëm 33×59 cm

Pesha (PA BATERI)

18 kg

Motori

Rear 250W Brushless FIVE 40Nm

Frenat

Disk frene e perparme dhe e pasme

Rrotat

20″ x 1,95″ Kenda

Shpejtesia Maksimale

25 km/h

€ 1.570

BATTERY
Innertube Plus 10.5Ah - 36V - 378 Wh

TOP