×

LOCATIONS

1Head Office & Central Warehoues

Tirana - Durrës Highway, 8-th km, Tirana, Albania Tel: +355 4 240 6633
Fax: +355 4 240 6634

2Shop Tirana

Myslym Shyri Str, Tower III, Tirana Tel: +355 4 223 2721
Fax: +355 4 223 2722

3Vlora

28 Nëntori District, Deneko Tower, Vlora, Albania Tel: +355 33 40 2307
Fax: +355 33 40 2307

4Kosova

Pristina-Mitrovica Highway, 3-rd km, Shkabaj,
Pristina, Kosova ‎+381 387 53056

5Shop 2 Tirana
         Air Conditioning

Zhan D'Ark Blv, near the Ministry of Foreign Affairs, Tirana, Albania Tel: +355 4 237 1961
Fax: +355 4 237 1961

TEMPLE SHOWROOM HOURS

Monday - Friday
8:00AM - 6:00PM
Saturday
8:00AM - 5:00PM

FLIPPER 3

Nga qyteti në qytet, në makinë , autobus dhe tren, në varkë, në kamper, në traget. Rifitoni lirinë tuaj të lëvizjes me Flipper3, biçikletën elektrike që paloset lehtë, mund ta mbani me vete kudo dhe pa mundim. Me një dizajn të freskët dhe ngjyra të gjalla, Flipper3 ka një tub të ulët që e bën më të lehtë për tu ngarë. Aq për qytetin sa për pushime, kjo është biçikleta elektrike e lehtë e palosshme, e cila vjen tek ju me një cmim të arsyeshëm

Transmisioni

Zinxhiri KMC

Permasat kur paloset

85x46x70 cm

Skeleti HXL

Alumini i palosshëm 40×57 cm

Pesha (PA BATERI)

20 kg

Motori

Roar 250W Brushless FIVE 40Nm

Frenat

Frena V te perparme dhe te pasme

Rrotat

20″ x 1,75″

Shpejtesia Maksimale

25 km/h

€ 1.750

LONG-PLUS BATTERY
Long-Plus 12.8Ah - 36V - 461 Wh

TOP