×

LOCATIONS

1Head Office & Central Warehoues

Tirana - Durrës Highway, 8-th km, Tirana, Albania Tel: +355 4 240 6633
Fax: +355 4 240 6634

2Shop Tirana

Myslym Shyri Str, Tower III, Tirana Tel: +355 4 223 2721
Fax: +355 4 223 2722

3Vlora

28 Nëntori District, Deneko Tower, Vlora, Albania Tel: +355 33 40 2307
Fax: +355 33 40 2307

4Kosova

Pristina-Mitrovica Highway, 3-rd km, Shkabaj,
Pristina, Kosova ‎+381 387 53056

5Shop 2 Tirana
         Air Conditioning

Zhan D'Ark Blv, near the Ministry of Foreign Affairs, Tirana, Albania Tel: +355 4 237 1961
Fax: +355 4 237 1961

TEMPLE SHOWROOM HOURS

Monday - Friday
8:00AM - 6:00PM
Saturday
8:00AM - 5:00PM

FIBRA

Lëvizja është më argëtuese me Fibra, biçikletën elektrike me goma të mëdha që ruan të gjithë shkathtësinë e një biçiklete të palosshme. Garanton stabilitet dhe qasje maksimale në rrugë falë gomave inovative 4” të gjera që sigurojnë përdorim të përsosur dhe komod në çdo lloj rruge urbane. Amortizatori i pirunit i rregullueshëm dhe motori i fuqishëm i pasëm ju japin argëtim dhe mbajtje maksimale në rrugë.

Transmisioni

Zinxhiri KMC

Permasat kur paloset

95x50x75 cm

Skeleti HXL

Alumini i palosshem 42x58 cm

Pesha (PA BATERI)

26 kg

Motori

Rear 250W Brushless FIVE 45Nm

Frenat

Disk fren mekanike përpara

Rrotat

20” x 4” Kenda Kraze wide tread tires

Shpejtesia Maksimale

25 km/h

EXTRA-PLUS BATTERY
Extra-Plus 16Ah - 36V - 576 Wh

TOP