×

LOCATIONS

1Head Office & Central Warehoues

Tirana - Durrës Highway, 8-th km, Tirana, Albania Tel: +355 4 240 6633
Fax: +355 4 240 6634

2Shop Tirana

Myslym Shyri Str, Tower III, Tirana Tel: +355 4 223 2721
Fax: +355 4 223 2722

3Vlora

28 Nëntori District, Deneko Tower, Vlora, Albania Tel: +355 33 40 2307
Fax: +355 33 40 2307

4Kosova

Pristina-Mitrovica Highway, 3-rd km, Shkabaj,
Pristina, Kosova ‎+381 387 53056

5Shop 2 Tirana
         Air Conditioning

Zhan D'Ark Blv, near the Ministry of Foreign Affairs, Tirana, Albania Tel: +355 4 237 1961
Fax: +355 4 237 1961

TEMPLE SHOWROOM HOURS

Monday - Friday
8:00AM - 6:00PM
Saturday
8:00AM - 5:00PM

E-RIDER

E-rider është biçikleta elektrike e projektuar dhe ndërtuar nga Italwin posacerisht për delivery. Mirëmbajtje minimale falë motorit novator Bafang me kuti ingranazhi automatik të integruar me 2 shpejtësi, i cili shmang rënien e zinxhirit të jashtëm. Gomat janë të pajisura me teknologjinë Tannus, e cila siguron një pengesë mbrojtëse midis tubit të brendshëm dhe gomës. Frenat mekanike të diskut sigurojnë performancë të mirë frenimi. Me sistemin Satori up2e+, kalimi i kabllove është i integruar për të parandaluar tërheqjen aksidentale.

Transmisioni

Zinxhiri i biçikletave elektrike speciale KMC

Skeleti HXL

Alumini i hidroformuar 46x58 cm

Rrotat

28” x 2” Schwalbe Delta Cruiser plus antipuncture

Mbrojtje kundër shpimit

Tannus Armour Tube

Pesha (PA BATERI)

23 kg

Motori

Rear 250W 40Nm BAFANG H700

Frenat

Frena e diskut mekanike 180 mm e perparme dhe 160 mm e pasme

Mbrojtja e Baterise

Nga uji dhe pluhuri IPX5

Shpejtesia Maksimale

25 km/h

Marshi

Automatik me 2 shpejtësi, i integruar në motor

€ 2.790

EXTRA-PLUS BATTERY
Extra-Plus 16Ah - 36V - 576 Wh

TOP