×

LOCATIONS

1Head Office & Central Warehoues

Tirana - Durrës Highway, 8-th km, Tirana, Albania Tel: +355 4 240 6633
Fax: +355 4 240 6634

2Shop Tirana

Myslym Shyri Str, Tower III, Tirana Tel: +355 4 223 2721
Fax: +355 4 223 2722

3Vlora

28 Nëntori District, Deneko Tower, Vlora, Albania Tel: +355 33 40 2307
Fax: +355 33 40 2307

4Kosova

Pristina-Mitrovica Highway, 3-rd km, Shkabaj,
Pristina, Kosova ‎+381 387 53056

5Shop 2 Tirana
         Air Conditioning

Zhan D'Ark Blv, near the Ministry of Foreign Affairs, Tirana, Albania Tel: +355 4 237 1961
Fax: +355 4 237 1961

TEMPLE SHOWROOM HOURS

Monday - Friday
8:00AM - 6:00PM
Saturday
8:00AM - 5:00PM

X-SEF LED

Dimensione të reduktuara, skermë e shndritshme

X-SEF LED është një prozhektor për ambiente të jashtme dhe të brendshme. Ai ka një trup material alumin i shkrirë dhe një reflektor material alumini i satinuar. Ideal për ndriçimin e ambienteve rezidenciale.

Të dhënat teknike

Specifika Mural ose i jashtëm
Tipi i instalimit Mural,  i jashtëm
Trupi Alumin RAL 7021
Reflektori Alumin i satinuar
Skerma Xham i temperuar 
Fuqia 10, 20, 30, 50 W
Burimi i dritës COB LED
Fluksi i ndriçimit 900, 1900, 2650, 4500 lm
Temperatura 4000 K
Jetëgjatësia 35000 
Fluksi LED 1100, 2100, 2800, 5060 lm 
Klasi i energjisë A++
Shkalla e mbrojtjes IP65
Dimensionet (10 W) Gjatësia: 126 mm | Gjerësia: 49 mm | Lartësia: 116 mm
Dimensionet (20 W) Gjatësia: 184 mm | Gjerësia: 58 mm | Lartësia: 154 mm
Dimensionet (30 W) Gjatësia: 184 mm | Gjerësia: 58 mm | Lartësia: 154 mm
Dimensionet (50 W) Gjatësia: 221 mm | Gjerësia: 71 mm | Lartësia: 221 mm
TOP