×

LOCATIONS

1Head Office & Central Warehoues

Tirana - Durrës Highway, 8-th km, Tirana, Albania Tel: +355 4 240 6633
Fax: +355 4 240 6634

2Shop Tirana

Myslym Shyri Str, Tower III, Tirana Tel: +355 4 223 2721
Fax: +355 4 223 2722

3Vlora

28 Nëntori District, Deneko Tower, Vlora, Albania Tel: +355 33 40 2307
Fax: +355 33 40 2307

4Kosova

Pristina-Mitrovica Highway, 3-rd km, Shkabaj,
Pristina, Kosova ‎+381 387 53056

5Shop 2 Tirana
         Air Conditioning

Zhan D'Ark Blv, near the Ministry of Foreign Affairs, Tirana, Albania Tel: +355 4 237 1961
Fax: +355 4 237 1961

TEMPLE SHOWROOM HOURS

Monday - Friday
8:00AM - 6:00PM
Saturday
8:00AM - 5:00PM

X-Flat LED

Dimensione të reduktuara, skermë anti-reflektues

Ndriçues i thjeshtë me dimensione të vogla, i karakterizuar nga një dizajn unik dhe me tre ngjyra të ndryshme. I projektuar për pozicionim mural dhe tokësor dhe me karakteristika ndriçimi të shkëlqyera. Një prozhektor optik i thjeshtë dhe inovativ në të njëjtën kohë, projektuar për të patur kontroll dhe gjerësi të madhe rrezeje, aty ku skerma mikroprizmatike ndihmon për të reduktuar shkëlqimin dhe për të përmirësuar shpërndarjen uniform të dritës. 

Të dhënat teknike

Specifika Mural ose tokësor
Tipi i instalimit Mural, tokësor
Trupi Alumin RAL 9006, RAL 9002, RAL 7016
Reflektori Alumin i satinuar
Skerma Xham mikroprizmatik
Fuqia 20, 30, 50, 80, 120, 160 W
Burimi i dritës LED
Fluksi i ndriçimit 1600, 2400, 3700, 7000, 10000, 13000 lm
Temperatura 2700, 4000 K
Jetëgjatësia 50000 
Fluksi i pajisjes 16000, 30000 lm
Klasi i energjisë A++
Shkalla e mbrojtjes IP65
Dimensionet (20 W) Gjatësia: 197 mm | Gjerësia: 59 mm | Lartësia: 168 mm
Dimensionet (30 W) Gjatësia: 240 mm | Gjerësia: 68 mm | Lartësia: 215 mm
Dimensionet (50 W) Gjatësia: 300 mm | Gjerësia: 76 mm | Lartësia: 245 mm
Dimensionet (80 W) Gjatësia: 350 mm | Gjerësia: 86 mm | Lartësia: 300 mm
Dimensionet (160 W) Gjatësia: 405 mm | Gjerësia: 99 mm | Lartësia: 345 mm
TOP