×

LOCATIONS

1Head Office & Central Warehoues

Tirana - Durrës Highway, 8-th km, Tirana, Albania Tel: +355 4 240 6633
Fax: +355 4 240 6634

2Shop Tirana

Myslym Shyri Str, Tower III, Tirana Tel: +355 4 223 2721
Fax: +355 4 223 2722

3Vlora

28 Nëntori District, Deneko Tower, Vlora, Albania Tel: +355 33 40 2307
Fax: +355 33 40 2307

4Kosova

Pristina-Mitrovica Highway, 3-rd km, Shkabaj,
Pristina, Kosova ‎+381 387 53056

5Shop 2 Tirana
         Air Conditioning

Zhan D'Ark Blv, near the Ministry of Foreign Affairs, Tirana, Albania Tel: +355 4 237 1961
Fax: +355 4 237 1961

TEMPLE SHOWROOM HOURS

Monday - Friday
8:00AM - 6:00PM
Saturday
8:00AM - 5:00PM

SEF LED

Alumin, çelik dhe xham: fortësi e garantuar

SEF LED Beghelli ka strukturën tipike si të një prozhektori LED i jashtëm tek i cili janë ndërfutur karakteristika të reja të rëndësishme. Falë kabllimit të ndarë, instalimi i tij rezulton tepër i shpejtë duke mbajtur një gradë mbrojtje IP65. Ideal për ndriçimin e ambienteve civile të jashtme.

Të dhënat teknike

Specifika Mural ose dysheme
Tipi i instalimit Mural,  dysheme
Trupi Alumin RAL 9006 
Reflektori Alumin i anodizuar
Skerma Xham i temperuar me transparencë të lartë
Fuqia 10, 20, 30, 50 W
Burimi i dritës COB LED
Fluksi i ndriçimit 850, 1800, 2500, 4200 lm
Temperatura 2700, 4000 K
Jetëgjatësia 35000 
Fluksi LED 1100, 2200, 3100, 5000 lm (10 W, 20 W, 30 W, 50 W / 4000 K) & 1000 lm (10 W / 27000 K)
Klasi i energjisë A++
Shkalla e mbrojtjes IP44, IP65
Dimensionet (10 W) Gjatësia: 114 mm | Gjerësia: 85 mm | Lartësia: 85 mm
Dimensionet (20 W) Gjatësia: 180 mm | Gjerësia: 104 mm | Lartësia: 138 mm
Dimensionet (30 W) Gjatësia: 225 mm | Gjerësia: 130 mm | Lartësia: 185 mm
Dimensionet (50 W) Gjatësia: 263 mm | Gjerësia: 150 mm | Lartësia: 234 mm
TOP