×

LOCATIONS

1Head Office & Central Warehoues

Tirana - Durrës Highway, 8-th km, Tirana, Albania Tel: +355 4 240 6633
Fax: +355 4 240 6634

2Shop Tirana

Myslym Shyri Str, Tower III, Tirana Tel: +355 4 223 2721
Fax: +355 4 223 2722

3Vlora

28 Nëntori District, Deneko Tower, Vlora, Albania Tel: +355 33 40 2307
Fax: +355 33 40 2307

4Kosova

Pristina-Mitrovica Highway, 3-rd km, Shkabaj,
Pristina, Kosova ‎+381 387 53056

5Shop 2 Tirana
         Air Conditioning

Zhan D'Ark Blv, near the Ministry of Foreign Affairs, Tirana, Albania Tel: +355 4 237 1961
Fax: +355 4 237 1961

TEMPLE SHOWROOM HOURS

Monday - Friday
8:00AM - 6:00PM
Saturday
8:00AM - 5:00PM

SEF LED SLIM

Dimensione të reduktuara, skermë anti-reflektues

Pajisje me dizajn modern dhe elegant, ideal dhe i përshtatshëm për aplikimet arkitekturale prestigjoze. I projektuar për ambiente të jashtme ashtu edhe për ambiente të brendshme, ky prozhektor siguron një karakteristikë teknike ndriçimi në nivele të larta për të gjithë tipet e instalimit. Koncepti i ri i dizajnit të skermës është projektuar në mënyrë të tillë që të rikuperojë fluksin e ndriçimit sipër dhe poshtë reflektorit, duke mbajtur gjerësinë e rrezes të tillë që të ndriçojë hapësira të mëdha.  

Të dhënat teknike

Specifika Mural ose i jashtëm
Tipi i instalimit Mural,  i jashtëm
Trupi Alumin i bardhë 
Reflektori Alumin 
Skerma Xham i temperuar
Fuqia 10, 20, 30, 50 W
Burimi i dritës LED
Fluksi i ndriçimit 850, 1800, 2500, 4200 lm
Temperatura 3000, 4000 K
Jetëgjatësia 35000 
Fluksi LED 1150, 2350, 3400, 5500 lm
Klasi i energjisë A++
Shkalla e mbrojtjes IP65
Dimensionet (10 W) Gjatësia: 130 mm | Gjerësia: 26 mm | Lartësia: 92 mm
Dimensionet (20 W) Gjatësia: 180 mm | Gjerësia: 31 mm | Lartësia: 130 mm
Dimensionet (30 W) Gjatësia: 180 mm | Gjerësia: 31 mm | Lartësia: 130 mm
Dimensionet (50 W) Gjatësia: 290 mm | Gjerësia: 40 mm | Lartësia: 208 mm
TOP