×

LOCATIONS

1Head Office & Central Warehoues

Tirana - Durrës Highway, 8-th km, Tirana, Albania Tel: +355 4 240 6633
Fax: +355 4 240 6634

2Shop Tirana

Myslym Shyri Str, Tower III, Tirana Tel: +355 4 223 2721
Fax: +355 4 223 2722

3Vlora

28 Nëntori District, Deneko Tower, Vlora, Albania Tel: +355 33 40 2307
Fax: +355 33 40 2307

4Kosova

Pristina-Mitrovica Highway, 3-rd km, Shkabaj,
Pristina, Kosova ‎+381 387 53056

5Shop 2 Tirana
         Air Conditioning

Zhan D'Ark Blv, near the Ministry of Foreign Affairs, Tirana, Albania Tel: +355 4 237 1961
Fax: +355 4 237 1961

TEMPLE SHOWROOM HOURS

Monday - Friday
8:00AM - 6:00PM
Saturday
8:00AM - 5:00PM

HIGH BAY LED 200 W

Përfitimet:

  • Projektim "Luxury LEDVANCE ®"
  • Deri në 50 % kursim energjie krahasuar me llampat e tjera High Bay 400 W
  • Peshë dhe dimensione të optimizuara
  • Mbajtëse montimi dhe unazë

Aplikimet:

  • Magazina
  • Holle Logjistike
  • Industri
  • Ambiente të brendshem dhe të jashtme
  • Dyqane, aeroporte, zyra etj

Të dhënat teknike

Jetëgjatësia Nominale 50,000 orë
Fluksi Nominal i ndriçimit 13,000 lm
Fuqia Nominale 200 W
Këndi i vrojtimit 70°
Koha e ndezjes < 0.2 sekonda
Koha e ngrohjes (60%) < 1 sekondë
Konsumi i energjisë 200 kW/h / 1000 h
Ngjyra e emetuar e bardhë neutrale
Temperatura 4000 K
Diametri 380 mm
Lartësi 159 mm
Dimerimi E pa dimerueshme
Shkalla e mbrojtjes IP65
TOP