×

LOCATIONS

1Head Office & Central Warehoues

Tirana - Durrës Highway, 8-th km, Tirana, Albania Tel: +355 4 240 6633
Fax: +355 4 240 6634

2Shop Tirana

Myslym Shyri Str, Tower III, Tirana Tel: +355 4 223 2721
Fax: +355 4 223 2722

3Vlora

28 Nëntori District, Deneko Tower, Vlora, Albania Tel: +355 33 40 2307
Fax: +355 33 40 2307

4Kosova

Pristina-Mitrovica Highway, 3-rd km, Shkabaj,
Pristina, Kosova ‎+381 387 53056

5Shop 2 Tirana
         Air Conditioning

Zhan D'Ark Blv, near the Ministry of Foreign Affairs, Tirana, Albania Tel: +355 4 237 1961
Fax: +355 4 237 1961

TEMPLE SHOWROOM HOURS

Monday - Friday
8:00AM - 6:00PM
Saturday
8:00AM - 5:00PM

FLOODLIGHT LED SMALL 20 W

Karakteristika:

  • Ndriçues i jashtëm tepër elegant
  • Zëvendësues i ndriçuesave nënujor me llampa halogjene 160 W
  • Deri në 90 % kursim energjie krahasuar me ndriçuesit nënujor me llampa halogjene
  • Peshë dhe dimensione të optimizuara
  • Dritë homogjene
  • Xham sigurie
  • Mbështjellja ngjyrë e zezë

Të dhënat teknike

Jetëgjatësia Nominale 30,000 orë
Fluksi Nominal i ndriçimit 2,000 lm
Fuqia Nominale 20 W
Rangu i temperaturës -20° deri +50°
Koha e ndezjes < 0.2 sekonda
Ciklet ON/OFF >15,000 
Konsumi i energjisë 20 kW/h / 1000 h
Ngjyra e emetuar e bardhë e ngrohtë
Temperatura 3000 K
Gjatësia 44 mm
Lartësi 155 mm
Gjerësi 167 mm
Shkalla e mbrojtjes IP65
TOP