×

LOCATIONS

1Head Office & Central Warehoues

Tirana - Durrës Highway, 8-th km, Tirana, Albania Tel: +355 4 240 6633
Fax: +355 4 240 6634

2Shop Tirana

Myslym Shyri Str, Tower III, Tirana Tel: +355 4 223 2721
Fax: +355 4 223 2722

3Vlora

28 Nëntori District, Deneko Tower, Vlora, Albania Tel: +355 33 40 2307
Fax: +355 33 40 2307

4Kosova

Pristina-Mitrovica Highway, 3-rd km, Shkabaj,
Pristina, Kosova ‎+381 387 53056

5Shop 2 Tirana
         Air Conditioning

Zhan D'Ark Blv, near the Ministry of Foreign Affairs, Tirana, Albania Tel: +355 4 237 1961
Fax: +355 4 237 1961

TEMPLE SHOWROOM HOURS

Monday - Friday
8:00AM - 6:00PM
Saturday
8:00AM - 5:00PM

FH70/ 150/ 200 LED

Alumin, çelik dhe xham: fuqi dhe riciklueshmëri e plotë. Mural ose i jashtëm

Pajisje polivalente e cila përdoret si prozhektor ashtu edhe si reflektor, me dizajn të kombinuar, i fortë dhe me karakteristika superlative ndriçimi. Mundësi e dyfishtë e difuzimit të ndriçimit simetrik dhe asimetrik, falë reflektorit dhe moduleve të ndara. Kryen mbulim të plotë për ndriçim të jashtëm, duke zgjidhur problemet e ndryshme të ndriçimit falë dizajnit inovatik optik. Dimensione të reduktuara në krahasim me gjerësinë e rrezeve të dritës.

Të dhënat teknike

Specifika Reflektor/Prozhektor
Tipi i instalimit Mural, i varur, dysheme
Trupi Alumin RAL 7040
Optika Simetrik/Asimetrik
Skerma Xham prizmatik 4 mm
Fuqia 70, 150, 200 W
Burimi i dritës LED
Fuqia LED 39, 68, 86 W
Temperatura 4000 K
Fluksi LED 7000, 12000, 16350 lm
Fluksi i pajisjes 6300, 10000, 13000 lm
Efiçienca 140, 137, 132 lm/W
Klasi i energjisë A++
Shkalla e mbrojtjes IP66
Dimensionet Gjatësia: 323 mm | Gjerësia: 116 mm | Lartësia: 319 mm
TOP